Az osztrák lap kiszivárogtatta: gyülekeznek Orbán ellenfelei

2024. július 10. 22:25

Egyre többen ellenzik a magyar kormányfő békemisszióját.

2024. július 10. 22:25

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Egy Magyarországra nézve komoly veszélyre hívta fel a figyelmet kedden a Die Presse. A cikket szerző Oliver Grimm szerint kezdetét vette az Európai Unióban az „Állítsuk meg Orbánt”-művelet.

Ennek keretében arra törekednek majd Orbán Viktor magyar miniszterelnök riválisai, hogy elvegyék tőle a soros elnökséget,

amire eddig még nem volt példa. Kétségtelen tény, hogy már korábban is azt nyilatkozták a jogászok, hogy ezt nem lehet megtenni, ennek ellenére beavatott források szerint Washingtonban jelenleg a legfelsőbb szinten vitatják meg a NATO-csúcson részt vevő uniós országok, miként lehetne keresztbe tenni a magyar miniszterelnöknek.

A lap szerint jelenleg az egyik legnagyobb problémának az számít, hogy Orbán Viktor tárgyalt Moszkvában és Pekingben is.

Úgy tűnik, az elkerülte az érintett felek figyelmét, hogy a békemisszió keretében Orbán Kijevbe is utazott, majd később Washingtonba is.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zilizi Gábor
2024. július 11. 13:43
Brüsszelben készítik egy listára a saját Mirotvorecot? Heheh
patriota-0
2024. július 11. 10:50
Az a sok agyhalott feliratkozott egy listára, amin a háborúpártiak vannak rajta, Amit nem értek, hiszen a háború állítólag csak Putyinnak jó, meg az európai és amerikai hadiiparnak.
Hobby024
2024. július 11. 09:11
Két dolgot mindenképpen elért Orbán:1 Mindenki róla és a Patriótákról beszél. A nyugati lakosságnak tele a fasza a háborúval és Ukrajnával. A jóléthez szokott német és francia kezd ráébredni, hogy miért van recesszió közeli állapotban a gazdaság. Tűrőképessége pedig nulla. 2: és ez a legfontosabb: Lengyelország és Ukrajna szövetségi szerződése, a román NATO-bázisok és repülőterek. Ukrajna repülőterei szét vannak bombázva. A szerződés értelmében Ukrajna használhat lengyel reptereket és a lengyelek, (ha úgy érzik) hogy az orosz rakéták a biztonságukat fenyegetik, Lengyelország területéről lőhetik azokat. Ezzel kész a nyugat mesterterve. Keleti katonákkal vívják a 3. világháborút Ukrajnában. Tusk követi a lengyel hagyományokat országa elpusztítására. EBBŐL AKAR ORBÁN KIMARADNI!
Kormánypárti2
2024. július 11. 07:58
A faszkalapok még mindig nem értik, hogy Viktor és a magyarok ütésre csak keményednek. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!