Ami most történik, az bizony messze nem Orbán Viktor vesszőfutása

2024. július 08. 10:13

Sokkal inkább az első igazán látványos nemzetközi sikersztorija.

2024. július 08. 10:13
null
Török Gábor
Török Gábor
Facebook

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

„Soha nem tartottam okosnak, ha a politikai ízlésünk és a reményünk vezeti az elemzést. A politikai vágyak elhagyhatatlanok, de érdemes észre venni, ha éppen más történik, mint amit szeretnénk. Ami most történik, az bizony messze nem Orbán Viktor vesszőfutása, sokkal inkább az első igazán látványos nemzetközi sikersztorija. Kihasználva a soros elnökség kínálta figyelmet és fontosságot, három villámtalálkozón tudja éppen elmondani azt az egész világnak, ami neki politikailag fontos. A kalkulált és pontosan érkező támadások most tényleg csak erősítik, miközben az európai riválisok láthatóan nem tudnak Orbánnal mit kezdeni.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2024. július 09. 08:56
states-2 ja, zseni. Tudod, a jó bornak nem kell cégér, - tehát abszolút átlátszó és nevetséges a végletekig erőltetett sztárolás.
Pelso j.
2024. július 09. 08:52
pubi, már te is hülyének nézed a világot? Mi ebben a sikersztori? Holnap leülnek a felek tárgyalni, meg mától tűzszünet?
zrx8
2024. július 09. 08:13
Gáborkát megkérték az eftásai, hogy kicsit nyilatkozzon már elismerően OV-ról, hiszen olyan tökéletes kontraiindikátor volt az elmúlt évtizedekben, hátha most is..
balbako_
2024. július 09. 06:36
Vak tyúk is talál szemet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!