Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

A volt SZDSZ-es Bauer Tamás sem hiszi, hogy a következő választáson legyőzhető lenne Orbán Viktor

2024. július 04. 21:43

Csépányi Balázs publicista szerint Bauernek elfelejtettek szólni az elvtársai, hogy a balos narratíva szerint „nagyon meggyengült, elfáradt Orbán”.

2024. július 04. 21:43

Nyitókép: MTI / Beliczay László

Az egykori SZDSZ kulcsfigurája, Bauer Tamás volt a Klikk TV Tíz című műsorának a vendége.  A baloldali közgazdász, egyetemi tanár mindig szeretett beszélni, egykor ő volt az országgyűlés legtöbbször felszólaló képviselője. Most is számos dolgot érintett a beszélgetés során, de nem figyelt eléggé, vagy csak elvitte őt az Orbán Viktor ellen érzett ellenszenve, mert bizony csúnyán kikotyogta, hogy mit gondol valójában – írja a Magyar Nemzet oldalán megjelent publicisztikájában Csépányi Balázs.

Bauer Tamás szó szerint így fogalmazott:

Az ilyen típusú rendszereknek, mint Spanyolországban és Portugáliában is, 35-40 év a szavatosságuk, az a hiedelem, hogy a következő választáson valamilyen módon le lehet győzni, az tévedés.

Csépányi szerint a volt SZDSZ-es politikus elszólta magát, hisz annak ellenére, hogy „Bauer ezt az eszmefuttatását rosszindulatból, a kormány kritikájaként fogalmazta meg”, elismerte, hogy a következő választáson sem lehet majd legyőzni a jobboldalt.

Azaz 

napvilágra került a baloldal félelme. Más szavakkal, kimondta a baloldal aggodalmát, és ezzel összetörte a baloldali reményt.

Pedig – a publicista szerint – másról sem szól a baloldali narratíva, hogy nagyon meggyengült, elfáradt Orbán. A balos megmondóemberek mind ezt szajkózzák, élükön Kéri Lászlóval vagy éppen Ágh Attilával

„Úgy látszik, Bauernek elfelejtettek szólni. Porszem került a balos gépezetbe” – zárja sorait Csépányi Balázs.
 

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. július 06. 11:14
A Tomi már nagyon idős...
sexykitty-118
2024. július 05. 15:26
🍓 ️ ­­É­r­t­é­k­e­­­l­d­­ ­a­­­ ­s­­­z­e­­­x­­­i­­­ ­­­p­u­­n­­­c­­­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Dixtroy
2024. július 05. 07:21
Mikor elfogy farakás, napvilágra kerülnek az alá elhelyezett szarok. Ez meg itt még beszél is.
szarvas-2
2024. július 05. 05:45 Szerkesztve
A Bauer felett eljárt az idő. Rohadttul szeretett volna még képviselősködni a az Apró klán szineiben-de a "vezetőségből " is kiturták a Vadai-Varnyú félék. Azóta a halálra sértett zsidaink egyike Ujlipóciábol."Kerékbáró " Szabolcs 2.0
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!