A magyar miniszterelnök az Orosz Föderáció befolyásoló ügynöke

2024. július 16. 11:11

Semmiféle történelmi kényszerpálya nem predesztinálta arra, hogy a népe sorsát egy bebukó, gusztustalan, kegyetlen latorállamhoz kösse.

2024. július 16. 11:11
Batka Zoltán
Batka Zoltán
Facebook

Nyitókép: Képernyőfotó

„A magyar miniszterelnök tevékenységét tekintve nincs kérdés. Immáron egy évtizednyi, konzekvens egy irányba ható szavak, tettek, gesztusok tanúskodnak arról, hogy a magyar miniszterelnök az Orosz Föderáció befolyásoló ügynöke. Hogy pontosan miért csinálja az a ország szempontjából gyakorlatilag tökmindegy. 

Ha ingyen csinálja akkor azért gáz, ha meg pénzért, juttatásért (valószínűbb ez utóbbi) akkor azért. 

Lassan azon szurkolok, hogy ne derüljön ki tényszerűen, bíróság előtt is bizonyítható módon, hogy a magyar miniszterelnök egy orosz ügynök. Magyarország, a magyar nép elképesztő, irgalmatlan szégyene lesz ha kiderül, hogy az országot 14 éve egy orosz vamzer vezeti. 

Az ún. jobboldali magyar elit totális morális csődje és újabb, totális, történelmi léptékű leszereplése, hogy hagyták, hogy nyakukra nőjön egy ilyen Roszatom-meghajtású alak és kiszolgáltassa Magyarországot az Orosz Föderáció érdekeinek. Ha így lesz annak rendkívül súlyos konzekvenciájának kell lennie majd a jobboldali ún. elitre nézve. Ennél súlyosabb elszámoltatás a  magyar népre vár. Ha ugyanis Oroszország egy szép napon belebukik a putyini kalandba – bele fog, a teljes NATO-vel szemben Oroszország nem tud háborúzni – akkor Magyarország helye ismét a szégyenpadon lesz és senkit sem hibáztathatunk majd ezért. A magyar miniszterelnök pedig történelmünk legkártékonyabb figurájaként vonul be az emlékezetbe.

Horthy és Rákosi is kényszerpályák mentén sodródott egy-egy erkölcstelen, vesztes oldalhoz, addig a fidesz vezérét a mérhetetlen gőgjén és egóján kívül az égegyadta világon semmiféle történelmi kényszerpálya nem predesztinálta arra, hogy az ország és népe sorsát egy bebukó, gusztustalan, kegyetlen latorállamhoz kösse.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. július 18. 10:22
komor 2024. július 17. 14:05 Ezt az arcot láttam már a kormányinfón. Mindig próbál kemény lenni, de általában csak egy kis puhapöcs szereplésre tellik neki. Hátha nekibuzdul legközelebb, erősödik egy kicsit, így lesz min röhögni..." nem régen Batka elvtárs felvetette a letelepedési kötvények ügyét. Gulyás Gergely közölte, hogy ilyen már több éve nincs. Batka meglepődött...
Vladiszláb
2024. július 18. 03:37 Szerkesztve
A féleszű libsik, tehetetlen kínjukban szűkölnek. Tehát a miniszterelnök jó úton jár.
altercat1
2024. július 17. 23:38
A nyitott szájú mamlasz okoskodik... Lapozzunk.
catalina11
2024. július 17. 18:44
Semmiféle történelmi kényszerpálya nem predesztinálta arra, hogy a népe sorsát egy bebukó, gusztustalan, kegyetlen latorállamhoz kösse." pedig Batka elvtárs, Orbán be sem mutatta Putyinnak a Toto kutyáját, mint Gyurcsány elvtárs tette volt... jut eszembe, maga mit szólt ehhez anno?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!