Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Visszatér a képernyőre az ATV korábbi műsorvezetője – és rögtön különleges feladatot kap

2024. június 11. 21:49

Június 23-án lesz látható élőben az ismert televíziós.

2024. június 11. 21:49

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Megerősítést nyert a tény, hogy másfél év szünet után visszatér a képernyőre az ATV korábbi műsorvezetője, Kárász Róbert, aki Rókusfalvy Lili oldalán vezeti majd a 2024. évi Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségversenyt.

A szakember tavaly zsűritagként vett részt a szépségversenyen, a felkészítő táborban pedig kommunikációs tréninget tartott a hölgyeknek.

„Nagyon örülök, hogy egy olyan profi televízióssal lehetek műsorvezető, mint Rókusfalvy Lili.

Engem elsősorban közéleti műsorokból ismernek a tévénézők, de örülök, hogy most a show-műsorok területén is kipróbálhatom magam egy rendkívül gyakorlott kolléga mellett”

– árulta el a Duna Család-barát című műsorában.

Mint ismert, huszonegy versenyző szállhat harcba az idei Magyarország Szépe címért. A verseny döntőjét június 23-án élőben közvetíti a Duna csatorna, akkor derül ki, ki képviseli Magyarországot a nemzetközi Miss World világdöntőn.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:01
🍓 ️ ­­É­­r­t­­­é­k­e­­l­­­d­­­ ­­­a­­­ ­­­s­­z­e­­x­­­i­­­ ­­p­­u­n­c­­­i­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
Johogy
2024. június 12. 08:17
Ez a faszi kpnkretan retardalt.
Kormánypárti2
2024. június 12. 07:36
Lilike a tehetségét, szépségét, no és a finom vonalú szemöldökét is apukától örökölte. Az állását is. A cunciját biztos gyomlálja, mert a kifordított kozák kucsma még a régi motorosokat is elriasztja. ;-)
2024. június 12. 05:48 Szerkesztve
Az aranybornyú, az aranyhal esete a telhetetlen fele seggével. Kárászó márászó "ami van nem elég mást akar A TV féleség". Robotkának az a szerencséje, hogy Prónay Egon elkülönítményt pihe nőre küldik a zsidrákok jövőjüktől való félelmükben. ( előbb lelövik a palesztin diákot, utána megszaggatva ruhájukat, kamu hamut szórva a fejükre, bocsánatot kérnek )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!