Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Változás az ATV-nél: új szerepkörben a népszerű műsorvezető

2024. június 17. 11:33

Új feladatot kapott Szöllősi Györgyi, igaz, már hónapokkal ezelőtt.

2024. június 17. 11:33
Szöllősi Györgyi

Nyitókép: Facebook

Szöllősi Györgyi lett az ATV-n futó Egyenes beszéd című műsor megbízott főszerkesztője – írja a Media1. A változás tényét egy olvasó vette észre a stáblistában. Valóban: a változás már hónapokkal ezelőtt bekövetkezett, bőven Magyar Péter legutóbbi, botrányos interjúja előtt.

Ezt is ajánljuk a témában

„Megerősítettük az atv.hu-t, még inkább politikai hírfokuszúvá tettük, így szükség lett még egy közéletben jártas szakemberre.

Az Egyenes beszéd akkori főszerkesztője, Hazafi Zsolt átkerült a hírportálhoz.

Az Egyenes beszéd megbízott főszerkesztője ekkor Szöllősi Györgyi lett, akivel a csatorna abban állapodott meg, hogy június végéig tölti be ezt a pozíciót. A végleges főszerkesztő személyéről a következő két hétben hozza meg a vezetőség a döntést” – így reagált az ATV a Media1 azon kérdésére, mikor történt a váltás.

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2024. június 17. 15:50
Pénzbérlő+ áruló
Namond
2024. június 17. 14:35
Mint főszerkesztő is mindenkinek a szavába vág és meg van süketülve ha nem a saját előítéleteit hallja vissza?
civilina-2
2024. június 17. 13:50
Szöllősi Györgyi műsorvezető elfogultsága messze van Kálmán Olgáétól. Személyes varázsa és szakmai tudása megemelte az atv színvonalát. Sajnáltam, amikor elkerült a Hírtv-től, bár ott a megjelenése jellegtelen szürke volt, az atv-nél pedig valósággal kivirult. Ennek talán a fizetéskülönbség is oka lehet. A beszélgetéseit kulturáltan és olykor szellemesen vezeti, látszik rajta, hogy élvezi azt a közeget, amibe került.
coyote-0
2024. június 17. 13:28
"új szerepkörben a népszerű műsorvezető" Felnőtt filmben megnézném.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!