Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Tömegesen von le az Apple Pay pénzt az emberektől

2024. június 26. 20:11

Több ember is jelezte ezt a problémát.

2024. június 26. 20:11
New Apple Store Opens In Kuala Lumpur

Nyitókép: Annice Lyn/Getty Images

Több olvasónk jelezte, hogy valami probléma van az Apple Pay-jel: tömegesen von le pénzeket. Volt olyan olvasónk, akitől kétszer 990, majd még egyszer 1990 forintot vett le a rendszer. Egy másik olvasónk jelezte, hogy egyszer 2390, majd 2990 forinttal terhelték a bankkártyáját – írja az Index.hu

Az OTP-t emiatt rengetegszer keresték. A bank az nyilatkozta, hogy „százával hívják őket”, és tájékoztatása szerint az Apple-nél történt probléma.

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bajai__
2024. június 29. 04:59
A bankok hiába mutogatnak, ők iis hibásak. Elvileg minden online tranzakciónál kellene, hogy kérjenek egy sms-ben küldött kódot, meg egy saját fix kódot (telekód). Mégis egyes tranzakcióknál ez nincs.
krisztoforo48-2
2024. június 27. 17:09
Kp. max. kártya még a közüzemi díjakat sem utaltatom a bankkal.Az átvágások mindig utólag derülnek ki,senki nem tud előre védekezni ellene.
2024. június 27. 08:42 Szerkesztve
Nos mindenképpen ez a jövő. Sőt lassan a bankkártyát is elfelejtheti mindenki. Hála az istennek a fejletlenségünk miatt a csekkezésből kinaradtunk...QR kódos átutalás következik. A kereskedőnek a legdrágább fizetés a kp aztán a kártya. A kp-t kezelni kell bankba vinni stb egy kisboltnál oké a tulaj megteszi,(bár az otp pl pénzt kér érte+ ugye a "cipőtalp kopási díj")de egy nagy kereskedő vagyonokat fizet érte. A kártya jobb vonnak egy komoly %-t 1-4, de nem kell kpvel bajlódni. A qr kód elvileg egy direkt utalási rendszer magyar neve Quick (ezt is titkárnő találta ki és mi meg egy vagyont fizettünk érte) elvileg sokkal olcsóbb lesz. Ne legyen senkinek illúziója kifizeted a kp kezelés es bankkártya díjat is bele van építve az árba. Ha kifizettenék veled külön kiírva hogy kpval+5% kártyával +2% egyből nem okoskodna senki a kp-val.
lacika-985
2024. június 27. 07:28
És ez csak a kezdet - a multiknak a pénzünkre , az ingatlanjainkra , az életünkre fáj a foguk . Minél jobban difgitalizálodik a világ annál sebezhetőbbé válik a közember - már aki nem mellőzi ezeket a tolvajlási lehetőségeket - . Nekem az a modszerem hogy minél jobban erőltetik annál jobban vetközöm le a digitális dolgokat . Nem fizetek semmit sem csak kizárólag KP-val . Ahól meg nem fogadják el , ott NEM VÁSÁROLOK . Egy érdekes dologra lettem figyelmes . Németországban sok helyen ha kp-val fizetsz 5-10% kedvezményt kapsz .. Mi lehet az oka ????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!