Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

„Toljuk meg a végét!” – Budán is gőzerővel zajlik a mozgósítás (VIDEÓ)

2024. június 08. 09:25

„Most kell mindent beleadni, hiszen vasárnap nagy lesz a tét!” – fogalmazot Dombi Rudolf, a II. kerület indulója.

2024. június 08. 09:25

Nyitókép: Bús Balázs Facebook-oldala

Mint ismert, szombaton mintegy 50 ezer aktivista részvételével buzdítanak szavazásra telefonon és személyesen is a Fidesz jelöltjei és politikusai.

Budapesten is kezdetét vette minden idők legnagyobb kampányhajrája. A budai kerületek polgármesterjelöltjei erről már be is számoltak közösségi oldalaikon.

Böröcz László, a Várnegyed jelöltje egy összefoglaló videót osztott meg Facebook-oldalán, melyen az látható képvielőjelöltjei és segítői társaságában szépítik az I. kerületet.

A felvételhez azt írta kísérőszövegként:

Toljuk meg a végét!”

Dombi Rudolf, a II. kerület indulója is bejelentkezett, és kiemelte, hogy 

a kampányhajrá a mozgósításról szól.

Dombi úgy fogalmazott, „számíthatnak ránk, mi is számítunk önökre. (...) Most kell mindent beleadni, hiszen vasárnap nagy lesz a tét!”

Bús Balázs, Óbuda fideszes polgármesterjelöltje Nacsa Lőrinc KDNP-s politikus társaságában kampányol. Csapatával és standjukkal az Óbudai Rendelő Intézet előtt találkozhatnak a választók.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. június 09. 04:43
Cigány régiségkereskedők....
tavirozsa2
2024. június 08. 14:38
Kedves 3. kerületi szavazók! 2019-ben 457 szavazattal kapott kevesebbet Bús Balázs, ezért szenved a kerület több mint 4 éve! Most ne legyünk kevesebben!!! Hajrá Bús Balázs és Fidesz!!🔝
paracelsus-2
2024. június 08. 11:29
Milyen jó nézni a bolsi patkányok vergődését. Tombolnak ezerrel tehetetlen dühükben.
Nasi12
2024. június 08. 10:49
A jelenlegi finom szabályaink béke idökre valók. A háború félre söpri ezeket. Szuverenitásról például szó sincs. A miértre az erösebb válasza a csak. Genfi egyezmény, isztanbuli, helsinki bizottság stb. Mind megy a levesbe. Amerikai katonák simán átmennek rajtunk ha akarjuk ha nem. Aztán kérdés meddig maradnak. Mint anno az oroszok. A gazdasági, emberi szempontok, a töménytelen szenvedés mellett ezek is szempontok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!