Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Szóval, emberek, én ezt elhűlve nézem

2024. június 15. 13:00

Ahogy Arany mondta volt: költő az legyen, mi népe.

2024. június 15. 13:00
null
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala

„Szóval, emberek, én ezt elhűlve nézem. A sokat emlegetett átlagmagyarnak, a kisembernek satöbbi satöbbi egy passzióból fönntartott sportkocsi – tehát nem haszongépjármű vagy családi autó – ugyanolyan luxus, ha 7 millióba kerül vagy ha 77-be. És főleg, ha betolják a pofájába. És jöttök ti, és elkezditek megmagyarázni, ami sok mindent elárul abból, hogy ennek a hájpnak kik is állnak a közepén, és a végén majd megint csodálkoztok, hogy úgy alakulnak a dolgok, ahogy alakulnak. Azután pedig ismét elkezdtek agymosottazni meg birkázni. Még valami: én ezt a válogatottat Negoval és Kerkezzel, Nagy Ádámmal és Ádám Martinnal határozottan kedvelem, és kedvelni fogom akkor is, ha történetesen fölsülnek. Beregisztráltam én is sok százezer emberhez hasonlóan jegyért, és hozzájuk hasonlóan természetesen én se jutottam hozzá. Az elmúlt években több interjút készítettem a magyar foci megannyi roppant fontos szereplőjével, személyesen ismerem Csányi Sándort, de eszembe nem jutott volna bárkitől szívességet kérni – és ezt mondom a helyszínről bejelentkező parlamenti képviselőknek is (ahogy Arany mondta volt: költő az legyen, mi népe). Egy jegyért, kölcsönautóért, bármiért én nem leszek lekötelezettje senkinek. Tökjókedvűen fogom megnézni a mai meccset valami kivetítő előtt, és örülni vagy búslakodni másokkal, de hogy emberek sokaságának az legyen az élet, hogy a saját celebjének is olyan jó, mint annak a másiknak, hát, ezelőtt megdöbbenve pislogok. Tényleg, gyűjtsetek Izaurának. Addig is: hajrá magyarok!”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dixtroy
2024. június 17. 11:58
Ez valódinak nevezett faszkalap, aki 15 éve haknizik minimum ugyanezzel az agrárnak látszó szarsággal, ezerszer megcáfolták, de azért megint bemásolja, és teljesen nyugodt, hogy nem törlik a búsba, hiszen punciértékelőt sem, de míg utóbbitól sejthető, hogy mit akar, majomdi ugyan mi a faszra számít?
Dixtroy
2024. június 17. 11:55
"én ezt a válogatottat Negoval és Kerkezzel, Nagy Ádámmal és Ádám Martinnal határozottan kedvelem, és kedvelni fogom akkor is, ha történetesen fölsülnek" Ez a lényeg. Szívemből szólt.
Palatin
2024. június 17. 11:49
Weber is mafla, ha megbízik Poloska Petiben, aki nyilván Weber minden szavát felvette. Ha MP Gyurcsány után Weberböl is hülyét csinál, akkor megtapsolom. Az odáig ok, hogy Magyar Péter a DK-t és a Momentumot kukázta, de ha az unióba rosszúl viselkedik, akkor majd öt is kukázzuk. MP akkor is egy zsákutca, ha eddig "remekelt". A voksokat az igéreteire kapta, amivel a követöit elcsábította, de szállítani ne fog semmit. Hogy a tojás záp, azt el lehet mondani néhányszor, de az emberek majd várni fogják a friss tojást, és az MP-töl biztosan nem fog jönni. Brüsszelben akar selyemfiúként lébecolni, luxus gázsiból luxus-életet élni. Személyes bosszúból, ill. megélhetési célból csinálja az egészet. A Fidesz konyháján jól elvolt Petike, de megvonták töle az eltartást. És egy úrifiú, aki rühell dolgozni, az hova megy? Hát a politikába. MP egy olyan rosta, ami elválasztja az ocsút a búzától. Fellépésének az a "haszna", hogy láthatóvá tette ezt a 20-25%-nyi, politikailag éretlen, agrsszív réteget
coyote-0
2024. június 17. 09:32
Jó kép. Facebookon lehet ilyen autóval pózolós fotókat látni, jellemzően kátrányos helyzetűekről. Még egy köteg 100 eurós hiányzik a kezéből legyezőszerűen kiterítve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!