Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Szentkirályi: Karácsony a kampányban a csillagokat is lehazudja az égről, legújabban százmilliárdokat ígér (VIDEÓ)

2024. június 06. 13:41

Csak azt hallgatja el, hogy közös listán indul azokkal, akik mindent megtettek azért, hogy ne jussunk hozzá a jogosan járó uniós pénzekhez – mutat rá videóposztjában Szentkirályi Alexandra.

2024. június 06. 13:41

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

„Európai uniós forrásból... és európai uniós forrásból.... Szintén európai uniós forrásból... de mondjuk azt az európai uniós forrást.... szintén európai uniós forrásból” – sorjáznak egymás után a főpolgármester válaszai arra a kérdésre, hogy vajon miből valósítaná meg a kampány során elhangzott ígéret cunamijának egyes céljait.

Szentkirályi Alexandra videóposztjában mutatott rá, hogy Karácsony mindeközben csak azt hallgatja el, hogy közös listán indul azokkal, akik az elmúlt ciklusban mindent megtettek azért, hogy ne jussunk hozzá a jogosan járó uniós pénzekhez.

Ha Gyurcsány-bandán múlik, hazánk egy forint uniós forráshoz sem jutott volna hozzá. Karácsony most mégis uniós forrásokat ígér. Hogy is van ez, főpolgármester úr? 

– teszi fel a költői kérdést.

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eFhlsanzláólénv
2024. június 07. 09:05
Nahát nahát. Csak kiderült, hogy ugyanolyan hazug picsa vagy, mint Orbán atyád. Csaksikerült visszalépni ugye? Hányszor is hazudtad eddig, hogy "én soha"?
Medici
2024. június 06. 15:48
Sajnos tény, ez a nő rendkívül gyenge kampányt visz. Mentségére legyen mondva, egy bivalyerőssel sem menne többre. Budapest egy "skarlát betű".
makapaka2
2024. június 06. 15:04
Kamu Geli egy ócska, jellemtelen hazudozó, akinek nincs saját ötlete soha.
files32
2024. június 06. 14:54
Sandy meg felfelé sikít a hullámvasúton.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!