Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Szentkirályi Alexandra leszögezte: Budapest nem akar háborút! (VIDEÓ)

2024. június 02. 15:50

A Fidesz főpolgármester-jelöltje keményen beleszállt Karácsony Gergelybe.

2024. június 02. 15:50

Kép forrása: Magyar Nemzet/Kurucz Árpád

Szombaton tartották meg a 2024-es Békemenetet, amelyen rengetegen vettek részt, hogy kifejezzék elkötelezettségüket a béke és a stabilitás iránt.

Ezt is ajánljuk a témában

A Békemeneten szintén részt vett Szentkirályi Alexandra, a Fidesz budapesti főpolgármester-jelöltje, aki az új Facebook posztjában azt írta, a főváros utcáin járva gyakran találkozhat az ember a háború és pusztítás emlékeivel, és sokan még mindig emlékeznek a háborús időkre. A volt kormányszóvivő szerint ők a béke megőrzése érdekében kampányolnak, ellentétben a jelenlegi főpolgármesterrel, Karácsony Gergellyel, aki szerint Magyarország háborúban áll Oroszországgal és aki támogatná fegyverek küldését Ukrajnába.

Azért vonulunk, hogy megmutassuk, mi a béke pártján állunk”

 mondta videójában a politikusnő. 

 

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. június 03. 01:23
Aranyom senki sem akar háborút még akkor se ha a hülye pártod ezt szeretné látatni az emberekke.éls Bp. különbeben sem az egész ország! (max neked)
bodrigyuri
2024. június 02. 22:32
A kép címe: Egyszer véletlenül ezzel a kézmozdulattal eltörtem egy faszt.
Nemtulokos
2024. június 02. 21:38
Karácsony Gergely háborút akar, aha, nekem is ez jött le a személyiségéből. Árad belőle az agresszív harci vágy.
FeketeFehér
2024. június 02. 21:21
Szentkirályit azért tartja versenyben a fidesz, hogy legyen főpolgármester jelöltje, mert van annak esélye, hogy a közepesen lelkes fidesz szavzók egy része el se menne, ha nincs főpolgármester jelölt. Ennyi a szerepe, nem több. Meg tolni a faék egyszerű fideszes kampányszövegeket. Miután Szentkirályi esélytelen, mi a francért pazarolna időt programírásra. Majd Rogán leírja, és jónapot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!