Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Schiffer András: Háborús uszítás, ami Brüsszelben folyik (VIDEÓ)

2024. június 04. 12:36

Az egykori LMP-s politikus arról is beszélt az ATV-ben, hogy „két éve folyik háborús propaganda az atlantisták részéről Nyugat-Európában”.

2024. június 04. 12:36

Nyitókép: Képernyőfotó

Az ATV hétfői Öt című műsorának Konok Péter történész, Schiffer András ügyvéd, Ceglédi Zoltán politikai elemző és Hont András újságíró voltak a vendégei. 

A kampány utolsó hetében is jócskán akadt téma, amit kibeszéltek a résztvevők. Szó esett többek között arról, hogy Magyar Péter feljelenti Orbán Viktort, mert „rémhíreket” terjeszt, valamint a múlt heti tévés  vitákat is értékelték.

Ezt is ajánljuk a témában

A háborús propaganda témája is előkerült a műsor során. Schiffer András itt kijelentette, hogy 

két éve folyik háborús propaganda Nyugat-Európában az atlantisták részéről.

(...) Az, hogy a NATO ne adj Isten a július elejei csúcstalálkozón elhatározza azt, hogy »praktikusan« hadba lép Oroszországgal szemben, ez a véres valóság. Nem Rogán Antal és Orbán Viktor plakátjai találják ki”.

Ez az EP-választás tétje

Az egykori LMP-s politikus ezt követően arra is felhívta a figyelmet, hogyha „van valami tétje az EP-választásnak, az az, hogy tud-e erőt mutatni nemcsak az a populista jobboldal vagy az az antiimperialista baloldal ezen a héten és hétvégén, akik nem kérnek a háborús uszításból. 

Háborús uszítás az, ami Brüsszelben folyik, és az atlantisták részéről”

– szögezte le Schiffer. 

Az elhangzottakra Konok Péter úgy reagált, hogy szerinte „háborús uszítás folyik a kormánypárt részéről is, csak ők békeharcnak hívják”.

A fentebb idézett műsorrészletet alább tekintheti meg:

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ringwoodite
2024. június 05. 05:02
Az elhangzottakra Konok Péter úgy reagált, hogy szerinte „háborús uszítás folyik a kormánypárt részéről is, csak ők békeharcnak hívják”. Húúúú bazdmeg!!!!!!
Mandarin-888
2024. június 04. 16:28
És tényleg uszítanak, kell a háborús piac az USA-nak.
lauderstenonis-2
2024. június 04. 16:14
Schiffer sem most vesztette el a józan eszét.
Hohokam
2024. június 04. 16:11
Konok, a lecsúszott szétesett hőzöngő, puzsérosodó Kun Béla-féle proli, vs. a baloldali Schiffer, a politizáláshoz szükséges intellektuális alapokkal - csoda, hogy ezek szóba állnak egymással, és ugyanabban a térben tudnak létezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!