Pottyondi Edina feketeöves hazugsággal vádolja a Brüsszelbe igyekvő Magyar Pétert

2024. június 18. 14:36

A TISZA Párt listavezetője egykor „kamuállásnak” tartotta, most mégis EP-képviselő lesz belőle – ez váltotta ki a youtuber indulatát.

2024. június 18. 14:36

Nyitókép: képernyőfotó / Pottyondi Edina YouTube-csatorna

Pottyondi Edina ismét erős videóval jelentkezett. A főpolgármester választás körüli visszásságok mellett szóba került az is, hogy Magyar Péter mégis beül az európai parlamentbe. 

Az influenszer szerint 

Magyar Péter oldalán van egy feketeöves hazugság.

A kampányban Magyar Péter számtalanszor elmondta, hogy nem megy ki Brüsszelbe, hisz itthon van rá szükség. Most azonban úgy érzi, feladata vár rá az uniós parlamentben. És mit tanult Orbán Viktortól? Mit tehet egy felelős vezető, akinek fontos az adott szó meg annak ellenkezője is? Oda helyezi a döntést, ahol a legtöbb bölcsességet találja: a kommentmezőbe” – mondta Pottyondi, és elsorolta az elmúlt időszak történéseit, miszerint Magyar szavazást hozott létre a közösségi oldalán, hogy menjen-e Brüsszelbe, vagy sem.

Pottyondi sajátos értelmezése szerint „nemzeti konzultációs szaga” volt a dolognak.

Magyar Péter kamuállásnak tartotta, most mégis EP-képviselő lesz belőle

A Mandiner hétfőn rávilágított arra, hogy a június 9-i európai parlamenti választáson induló Magyar Péter az egyik ismerősének 2023 nyarán még azt írta, hogy

képviselőként elég két hetet kint lenni, és a EP-képviselőség a legnagyobb kamuállás a világon havi 20 ezer euróért.

Politikai színrelépését követően pedig többször is azt mondta, ha be is jut a TISZA Párt az Európai Parlamentbe, ö annak ellenére nem veszi fel a mandátumát, hogy első volt a listán.

Egy héttel a választásokat követően azonban már arról „szavaztatta” a követőit, hogy bevállalja-e a havi 20 ezer eurós „kamuállást”. A listavezető pro érvekkel próbálta győzködni a szavazóit arról, miért lenne mégis jó, ha így tenne.

Aligha volt meglepetés: 

lelkes követőinek 75 százaléka szerint elmehet Brüsszelbe Magyar Péter.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 223 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. június 19. 00:22 Szerkesztve
Pottyadék gyűjtemény.
Darthvader
2024. június 18. 18:46
Skywalker_bp (Pszichopeti, Mónika, Márton). Így már értem, hogy miért megy ígérete ellenére az EP-be. Belátta, hogy reménytelen a helyzete, hisz "Magyar ember nem fogad el...". Ez a leírás a jó vezetőről rá illik a legkevésbé. Igaza volt, húzzon el. Hazudni viszont nem kellett volna.
5m007h 0p3ra70r
2024. június 18. 18:00 Szerkesztve
>>Skywalker_bp 2024. június 18. 17:04 5m007 - akkor megismétlem; “A magyar ember nem fogad el és nem is tûr el olyan vezetôt, akirôl úgy érzi, iránta és a problémái iránt érzéketlen.< Ha továbbra sem érted, sajnálom<< Ne ismételgesd, kérlek! A magyar társadalom kollektív tadatjelenségei szociálpszichológiai kutatásainak eredményei tökéletesen cáfolják ezt az áltudományossággal erőltetve kreált emipirkusnak tűnő dogmádat. Pontosan értem, hogy orbitális ostobaságot állítasz, minden tudományos megalapozottság nélkül, szimplán sekélyes személyes tapasztalásokra hagyatkozva.
atti64
2024. június 18. 17:30
PATKÁNY PÉTER?????????????AZ IS PATKÁNY VOLT AKI RÁSZAVAZOTT!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!