Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Orbán kontra Soros

2024. június 05. 23:36

Viktor ellenzi a migrációt, Soros támogatja. Viktor békét akar, Soros a háború folytatását.

2024. június 05. 23:36
Szilvay Gergely

Gondolhatná az ember, hogy egy Orbán Viktor és Soros György küzdelméről szóló, a 2024-es európai parlamenti és önkormányzati választás előtt megjelenő könyv kizárólag narratíva­építés: mindent erre a konfliktusra felfűzni kampányhúzás, erőltetett, nem hihető. Csak hát az derül ki, hogy ez nem így van. Hihető narratívát amúgy is csak kellő valóságalapra lehet építeni.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Julius62
2024. június 12. 15:57
Az támogatja már több mint kettő éve a háborút aki kőolajat és földgázt vesz az oroszoktól. Szálljon magába és legyen már önkritikája is OV-nek végre!! Ne minden hibájáért mindig másokat ekézzen.
Lajoss
2024. június 06. 07:16
Szilvi a birkákhoz szól… Méltatlan reagálni…🤷‍♂️
kepiblanc
2024. június 06. 01:59 Szerkesztve
"Gondolhatná az ember, hogy egy Orbán Viktor és Soros György küzdelméről szóló, a 2024-es európai parlamenti és önkormányzati választás előtt megjelenő könyv kizárólag narratíva­építés: mindent erre a konfliktusra felfűzni kampányhúzás, erőltetett, nem hihető. Csak hát az derül ki, hogy ez nem így van. Hihető narratívát amúgy is csak kellő valóságalapra lehet építeni." Hagyjuk már ezt a sorost, nem hihető, tudod mi hihető?! Hogy oroszország megtámadta ukrajnát, mit keres orbánon az orosz haditengerészet hivatalos uniformisa a régi személyi igazolványában! Miért jártok lukasenkához és emomali rahmon-hoz, aki brezsnev fia?! Bárki rákereshez Rahmon-ra, a szemöldökéről fel fogja ismerni azonnal brezsnev pici fiacskáját, ahova Lavrov Petike járták lukasenka mellett... A harc a bolsevik oroszok és a nyugat között zajlik. Vesziteni fogtok. :P 256hu.blogspot.com/2023/10/mi-van-orbanrol-az-orosz-archivumokban.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!