Spanyolország
ÉLŐ
Grúzia

Önreflexió teljes hiánya 2.0

2024. június 28. 13:54

Ez aztán a csodálatos teljesítmény!

2024. június 28. 13:54
Kunhalmi Ágnes
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

„Önreflexió teljes hiánya 2.0 »Egy olyan pártnak, mint az MSZP, szinte a csodánkra járnak, hogy parlamenti frakcióval, szavazókkal rendelkezünk. A megyei listákon közel 4 százalékos általános eredményt értünk el, ami azt mutatja, hogy még mindig van az MSZP-nek szavazóbázisa« – mondja Kunhalmi Ágnes. Az hagyján, hogy csodájára járnak, de milliók vágyát be is teljesítette azzal, hogy Rákosi Mátyás, Kádár János és Horn Gyula egykori pártját küszöb alá küldte. Ez aztán a csodálatos teljesítmény!”

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
newyork-2
2024. június 30. 02:24
Ha a kupleráj nem megy, nem a bútorokat kell lecserélni....
blondibarbi
2024. június 30. 00:47 Szerkesztve
Schiffer, Kockafejű Ágnesről: "...milliók vágyát be is teljesítette azzal, hogy Rákosi Mátyás, Kádár János és Horn Gyula egykori pártját küszöb alá küldte." Ám Schiffer megfeledkezik néha arról, hogy gyurcsánnyal és bajnaival ő maga is volt "Ifjú Szocialista" mozgalmár, és megfeledkezik dédapjáról Szakasits Árpádról is, aki a Magyar Népköztársaság Elnöki Tanácsának első elnöke, és -sok egyéb mellett- haláláig az MSzMP Központi Bizottságának tagja volt. Nem túl elegáns dolog ez, na...
omega
2024. június 29. 07:30
Az nem lehet, hogy egyszerűen kihalnak a szavazóik?
atti64
2024. június 29. 07:24
BALOLDALI PATKÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!