Portugália
ÉLŐ
Szlovénia

Nem csitul a botrány az Apple körül: a népszerű magyar vlogger pénzét is leemelték

2024. június 29. 17:35

A Tech2 szakértője megpróbált mindenkit megnyugtatni az ügy kapcsán.

2024. június 29. 17:35

A nyitókép illusztráció. Fotó: WOLFRAM STEINBERG / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy tömegesen vont le az Apple Pay pénzt az emberektől. Később az OTP Bank szakemberei közvetlen kapcsolatba léptek az Apple londoni központjának szakértőivel. A vállalat arról tájékoztatta a bankot, hogy azonosították a hibát, amely miatt szerdán délután számos téves levonás történt az App Store-ban regisztrált bankkártyákkal rendelkező ügyfelek számlájáról, anélkül hogy vásárlás történt volna.

36 ezer forintot emeltek le ma tőlem két olyan tranzakcióért, ami nem történt meg, egy olyan kártyáról, amit már régen kitöröltem az Apple Pay-ből”

– mondta pénteken a TikTok-oldalán a híres magyar vlogger, Tech2. „Várhatóan szerintem pár napon belül megoldják ezt a szitut és visszatérítik a pénzeket” – mondta optimistán a vlogger.

A videót itt tudja megtekinteni:

@tech2hu Volt nálatok is Apple Pay / AppStore levonás? #applepay #appstore #apple #iphone #payment ♬ Paris - 3Hzwave

***

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. június 30. 09:31 Szerkesztve
Kibaszott nyugodtak vagyunk az aljas zsidó banda tömeges és automatizált sikkasztása kapcsán. Végúl is vsak 2 milliardot sikkasztottak, mi ez ahhoz keoest, amit a köpcös cigány lopott el? De a legnyugodtabbak a sikkasztó zsidök. Semmi bajuk nem eshet egy zsidó gyarmaton, a zsidesznek hála.
hátakkor
2024. június 30. 08:28
Az MNB mint bankfelügyelet felszólította a bankokat hogy tegyék vissza pénzt. Bank honnét tudja, h teljesítés nélküli egy lehúzás?? Az apple húzta le a zsét, nem a bank.
sexykitty-101
2024. június 30. 07:56
🍓 ️ ­É­r­­­t­é­k­e­­­l­d­­ ­­a­ ­­s­z­­e­­­x­­­i­­­ ­­­p­­u­­n­­c­­i­m­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
sexykitty-101
2024. június 30. 07:55
🍓 ️ ­É­r­­t­é­k­­­e­l­d­ ­­a­­ ­­s­z­­e­­­x­­i­ ­­p­­­u­­­n­c­i­m­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!