Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Még egyszer az EU bíróság ítéletéről

2024. június 14. 15:52

E súlyos büntetés terhe alatt előírják, hogy a Magyarországra illegálisan érkező migránsok az országba akadálytalanul beléphessenek.

2024. június 14. 15:52
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

„Közleményt adott ki az Európai Unió Bírósága, amelyben többek között ez áll: »Egyes sajtóértelmezésekkel szemben az Európai Unió Bíróságának június 13-i ítélete nem kötelezi Magyarországot sem illegális migránsok befogadására, sem az ország jogszerű határvédelmi intézkedéseinek feladására.« Jogi értelemben igazuk van. Gyakorlati értelemben viszont pontosan azt teszik: Magyarországot illegális migránsok befogadására kényszerítik. Mégpedig azzal, hogy e súlyos büntetés terhe alatt előírják, hogy a Magyarországra illegálisan érkező migránsok az országba akadálytalanul beléphessenek, itt szabadon mozoghassanak, benyújthassák a menedékkérelmüket, és szabadon mozogva megvárhassák annak az eredményét. Mivel a gyakorlat évek óta az, hogy az európai országok a jogerősen elutasítottaknak is csak egy egészen csekély hányadát tudják kitoloncolni, a bíróság ítélete, noha de jure nem, de facto az illegális migráció eltűrésére való kötelezés. Mint ilyen, súlyosan sérti Magyarország szuverenitását.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
a-gyar-2
2024. június 17. 14:54
A kiírtani való patkányok Európát Lebensraumnak tekintik ahol a lakosságot az általuk kiválasztott telepesekkel cserélik le. Láttunk már ilyet. S azt is a patkányok hol végezték.
a-gyar-2
2024. június 17. 14:53
Vége a játéknak. Egy illegális migráns egy golyó. Plusz két golyó azoknak akik támogatják
balbako_
2024. június 17. 05:26
Ebben az a szomorú, hogy az egész választás alatt az összes ellenzéki azt sulykolta, dehogyis akar az EU hozzánk migránsokat betelepíteni, nem igaz, hogy szétosztanák kvóta szerint ez csak a Fidesz - Orbán - lázálma! Aztán tessék itt van és az is, hogy a választás előtt meghozott ítéletet miért csak a választás után hirdették ki.
alexandrosz-2
2024. június 16. 22:47
A saját népeteket alaposan átbaszva, a szavazás szabályait erre az alkalomra átszabva beléptetek önként a birodalomba és eltiportátok azokat, akik ez ellen érvelni mertek. Most pedig, amikor szar csicskákként, vétótlanul pofoznak benneteket 14 éve, csak néztek ki a buta fejetekből, hogy a zsidó brancs azt a stratégiát alkalmazza veletek szemben is, amit ezer évek óta alkalmaz minden csicskájával szemben. Ez a ti felelősségetek zsideszes gecik, nektek kell megoldanotok, nem a népnek, amit 14 éven át folyamatosan és alaposan átbasztatok. Szerintem érdemes csipkedni magatokat, mert elsőkként ti lógtok majd a hazai zsidó kommunista bíráitokkal, ügyészeitekkel, a szemkilövőitekkel, meg a kedves alaposan felpénzelt famíliátokkal, nem a brüsszeli zsidó vircsaft, ha plebs mégis begurul. Az majd csak utánatok következik. Szóval meló van csicskák. Húzzatok bele!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!