Már a kis ládikák sem kellenek? Karácsony Gergely most a saját lakossági alszámlájára gyűjt mikroadományokat (VIDEÓ)

2024. június 06. 14:38

A főpolgármester 2019-es és 2021-es kampányfinanszírozása is a figyelem középpontjába került.

2024. június 06. 14:38
Karácsony Gergely, Dobrev Klára

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Karácsony Gergely – tanulva a kampányait övező botrányokból – most saját lakossági alszámlájára gyűjt mikroadományokat – írja a Magyar Nemzet.

Mint lap megjegyzi: a 2021-es előválasztás során a 99 Mozgalom szolgálta ki Karácsony miniszterelnök-jelölti kampányát. Mint emlékezetes, több mint félmilliárd forintot gyűjtöttek össze, amit aztán párttársa, Perjés Gábor több részletben befizetett és nemcsak forint, hanem font és euró is érkezett. Az üggyel összefüggésben több helyen is házkutatást tartott a NAV, csakúgy mint a hetekkel ezelőtt kirobbant nagyon hasonló ügyben, ami pedig a 2019-es főpolgármester-jelölti kampányt érinti.

Mivel tanultam az elmúlt időszak politikai vádaskodásaiból, és senkit nem akartam már bajba keverni, az én lakossági alszámlámon gyűjtünk mikroadományokat 

– mondta a Magyar Nemzet kérdésére a főpolgármester a mostani kampányára vonatkozó kérdésre. 

Karácsony azt is elmondta, hogy nemcsak „mikroadományokat” gyűjtenek, de a DK, az MSZP és főleg a Párbeszéd támogatja. Sőt, mivel Perjés Gábor nagyon a figyelem középpontjába került, ebben a kampányban már nem működnek együtt.

 

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sabotage-2
2024. június 07. 14:50
Ti pedofideszes szarok, öneki adják, ti meg lopjátok!!!!!!
Tegnap
2024. június 07. 14:38
Együtt a pöcegödörbe, Feri viszi a piát.
irmag2
2024. június 07. 10:51
Gyurcsány! "Cherchez la femme!" Elkötötték.
Szuperszig
2024. június 06. 20:42
Egyéb jövedelem címszó alatt be is vallhatja, aztán jöhet az SZJA és a járulékok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!