Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Magyar Péter Hont Andrásnak: Nem Bandi, te csak egy gyáva bértollnok vagy

2024. június 11. 06:12

Magyar most se bírta ki, hogy ne kommentálja a róla szóló híradást.

2024. június 11. 06:12
null

Nyitókép forrása: Az ATV Youtube-oldala

Ahogy arról lapunk is beszámolt, hétfő este Magyar Péter sértődötten felállt és otthagyta Rónai Egon műsorát, miután a műsorvezető átnyújtott neki egy olyan dokumentumot, ami tételesen cáfolja Magyar azon korábbi állításait, miszerint az ATV egyszer sem hívta őt meg szerepelni a kampány során. 

Miután a Mandiner is megírta Magyar kirohanását, az Átlátszó újságírója, Hont András is írt a esetről, amelyet lapunk is publikált. Magyar azonban most sem bírta ki, hogy ne kommentálja a róla szóló híradást, nekiment az újságírónak:

Nem Bandi, te csak egy gyáva bértollnok vagy, aki letiltja a kommentelést a rendkívül nagyívű, bátor posztjai alatt.

– írta kommentjében Magyar Péter, majd hozzátette, hogy „a Hitgyülekezete nevű business egyházat nem a felekezetei hovatartozás miatt hozta fel”.

Magyar Péter üzenetét itt olvashatja el:

 

 

***

 

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. június 11. 20:13
Magyarnak igaza van. Hont egy szar zsidó kommunista patkány.
Mandarin-888
2024. június 11. 18:34
Kiváncsi vagyok, hogy Mérő Vera ezt hogyan fogja megmagyarázni. Go, Hont Bandi!
Mandarin-888
2024. június 11. 18:21
Hontnak a cipője sarkáig sem ér ez a jellemtelen ficsúr. Hont aktív fideszes volt, aktívan otthagyta a fideszt, aktívan kritizálja – méltányosan, de soha ilyen ganéj módon nem ócsárolt embert, személyt, asszonyt, volt párttársat mint ez a féreg. Hont kritikus, de nem áruló. Poloskapeti viszont egy kritikán alul rühes áruló és terrorista alkat. Megértem Hontot, hogy nem hajlandó kiejtenie MP nevét. Nem győzné öblögetni a száját.
burtie
2024. június 11. 14:59
Ha most azonnal nem iktatják ki a politikából ezt az elmebeteget, hamarosan miniszterelnök lesz…. Most mondom….. és Orbánt meg Gyurcsányt vissza fogjuk sírni, mert MP lesz aztán az igazi diktátor, az új Néró! Lehet ezen nevetni, meg nem komolyan venni, de nagy hiba. Ha most nem állítják le, már késő lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!