Magyar állítja, Deák Boldizsár nem tagja a Tisza pártnak, az mégis mindenhová követi őt

2024. június 05. 05:05

Ráadásul fotók bizonyítják, hogy a piramisjáték-botrány főszereplője a párt kitűzőjét viseli a rendezvényeken.

2024. június 05. 05:05
null

Deák Boldizsár Magyar Péter legszűkebb stábjának tagja, ott van minden fontos rendezvényen. Jelentéseket fogad, elemez, szervezőként is dolgozik. Közvetlen munkatársa pedig nem más, mint Kiss Zoltán Imre, a kampányfőnök, aki Gyöngyösi Márton Jobbik-elnök utasítására igazolt át Magyar Péterhez – írja a Metropol.

Deák Boldizsárnak mindig VIP helyet biztosítanak Magyar kampánystábjában, szemmel láthatóan fontos szervezője a rendezvényeknek. Így volt ez Egerben is, ahol – a portál fotói alapján – néhány méterre Magyar Péter furgonjától egy presszó teraszán ülve irányította az eseményeket.

A rendezvény szervezői folyamatosan tájékoztatták Deákot, jelentettek neki.

Magyar Péterrel a helyszíneken szemmel láthatóan igyekeznek kerülni a személyes találkozót, hiszen a köztük lévő szoros munkakapcsolatot Magyar érthető okból tagadja a nyilvánosság előtt” – világít rá a lap.

Forrás: Metropol

Amint az korábban kiderült, az utóbbi évtizedek legnagyobb piramisjáték-botrányának szervezői és haszonélvezői a mai napig ott vannak a Tisza pártban és környékén. „Egyre több bizonyíték áll rendelkezésre, hogy Magyar Pétert a sok milliárdos csalássorozat vádlottjai kötötték össze a kamupárttal. 

Amelyik fedőszerve lehet az 1200 embert megkárosító, 7 milliárd forintot eltüntető csalássorozatnak”

fogalmaz a Metropol.

Deák Boldizsárról nemrég az is bebizonyosodott, hogy éveken át állampárti ügynökként, Sólyom fedőnéven dolgozott hamis ingatlanfedezeteket kínálva, és Magyar Péter élettársának anyjával, Sájer Máriával működött együtt a 8 milliárd forint ellopásában. 

Ők ketten voltak azok, akik a Tisza pártot Magyar Péter rendelkezésére bocsátották.

A Tisza párt tehát alapos feltételezések szerint a piramisjáték „fedőszerve”. A 8 milliárdból ugyanis 7 milliárdot a mai napig hiába keresnek a hatóságok – állítja a Metropol.

Forrás: Metropol
Forrás: Metropol

Ezt is ajánljuk a témában

Emlékezetes, hogy nemrég – felcsúti kampányútja során – Magyar Péter azzal védekezett, hogy Deák Boldizsár már nem tagja a Tisza Pártnak. 

Amikor mi beléptünk a pártba, ő azonnal kilépett” 

hangzott el Magyar Pétertől el a Hír TV kérdésére.

Ennek ellenére a Metropol fotói azt bizonyítják, hogy ahhoz képest, hogy Deák nem tagja a pártnak, mégis folyamatosan kísérgeti Magyart az országjárásán, illetve készült olyan kép is róla, ahol Tisza pártos kitűzőt visel.

Íme, a fotó:

Forrás: Metropol

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinkegolyó
2024. június 05. 09:01
Lehet, hogy ez a boldi-boldi-Boldizsár titkok tudója, tudja hol lehet a piramisjáték eltüntetett 7 milliárdja.
5m007h 0p3ra70r
2024. június 05. 08:54
» files32 2024. június 05. 05:37 Metropol? Na az komoly, lokák, riopst, origo sehol?« És különben is, orbánrogán.
Tegnap
2024. június 05. 08:45
Az egész poloskafészek a CIA szervezete, A poloskának ez a Deák alak lehet az egyik helyi kezelője. Miután az egész stáb már össze lett rakva, hogy működésképesen a ficsúr mögé álljon, amikor Langley megnyomta a gombot. Miután a poloska is már évek óta a CIA ügynöke volt, készen, hogy messiásnak öltöztessék és az eddigi haszontalan brancsukat leváltsák.
5m007h 0p3ra70r
2024. június 05. 08:40
a párt alapítója kilépett a pártból, amint annak új alelnöke lett = eladta a pártot Ennek fényében érdemes elolvasni a 2021-ben egy egari lapnak adott nyilatkozatát a párt létezésének okáról, céljairól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!