Lilu rettentően büszke arra, hogy az RTL „független” (VIDEÓ)

2024. június 19. 16:45

A csatorna műsorvezetője ikonjának tekinti a Partizánt vezető Gulyás Mártont.

2024. június 19. 16:45

Kovalcsik Ildikó, azaz Lilu volt Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorának vendége. Az RTL műsorvezetője beszélt közéleti véleményformálásáról is, amelynek kapcsán azt mondta, kifejezetten jól érzi magát, amikor megfogalmazza ezeket a véleményeket, egyébként is kevesen vannak a műsorvezetők vagy éppen az énekesek között, akik közéleti témákban megszólalnak. Ilyen volt például, amikor a gyermekvédelmi törvény ellen emelte fel a szavát, mondván, hogy a súlyosan csorbítja az lmbtq-emberek jogait. 

„Ez sejtszinten háborít fel” – fogalmazott.

Mint mondta, kétséget kizáróan magabiztos azokban az alapigazságokban, amelyek mellett kiáll és 

menőnek érzi, ha az az oldal, amelynek egy csomó alapérték nem fontos, őt bántja.

Liluról a műsorban kiderült, hogy minden tanártüntetésen kint volt és ikonjának tekinti a Partizánt vezető Gulyás Mártont.

A műsorvezető elmondta azt is, hogy „ha most idejönne a TV2 ötvenmilliárddal, -csilliárddal”, akkor sem menne át a rivális csatornához.  Ilyen értelemben egy rossz tárgyalási pozícióban vagyok,

mert nagyon büszke vagyok a csatornámra, az RTL-re, arra, hogy független

– fogalmazott a műsorvezető, aki azt is mondta, hogy „ha előtte egy olyan híradó köszönne el, ahol atomháborúval fenyegetik, és hazudják, és megvezetik az országot, és különben teljesen etikátlan tévézés és híradózás folyik, nem érezné jól magát.”

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

 

 

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2024. július 20. 11:57
Gulyás az ikon. :D Elfelejthette a pólósokat?
Krupp Skya
2024. június 20. 20:10
Ki ez az ÁVH-s kurva?
Fekvőrendőr
2024. június 20. 14:10
Sejtszinten undorodom ettől a nőtől.
hátakkor
2024. június 20. 09:50
Kovalcsik érzi kirúgjàk, pedig jó helye van a Retken..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!