Lendvai Ildikó is beállt Magyar vadászatához hajtónak

2024. június 26. 09:52

A balliberális sajtó, az ideológusok és az értelmiségiek önszorgalomból elvállalják a mészárlás embert próbáló, de szép feladatát.

2024. június 26. 09:52
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

„Csakhogy a baloldal és a DK közül egyedül a DK látszik. A DK-n kívüli baloldal nem látszik, az egy fikció. Úgy néz ki, hogy a DK azonos a baloldallal és fordítva. Ezért, ha megszűnik a DK, megszűnik a baloldal. Orbán és Magyar éppen ezt akarja, egymástól függetlenül is. Ha megszűnik a DK, az elszéledt tagságból már senki nem szervez új baloldalt. Ez a veszély.

Ha a DK megszűnik, akkor a szétvert párt tagságának és szavazóinak Magyar Péterhez kell csatlakozniuk, mert ha bárki új baloldalt akar szervezni, azt Magyar »Orbán leváltása elleni akciónak« tekinti. Lendvai Ildikó azt képzeli, Magyar Péter, ez a drága demokrata, csak Gyurcsánnyal nem szövetkezik, más baloldalival szövetkezne, mert »mást nem támad«.

Ezen a teórián, mint kősziklán áll Lendvai Ildikó javaslata, hogy Gyurcsány távozzon, a távozásával az egyetlen baloldali párt szűnjön meg, belőlük legyen új baloldali mozgalom, amit ne párt szervezzen (ezt már ismerjük), s mint a Tisza Párt baloldali tagozata épüljön be az új Nemzeti Együttműködés Rendszerébe. Ne szépítsük, a javaslat erről szól.

Lendvai Ildikó ezzel beállt Magyar baloldal elleni vadászatához hajtónak. Meg sem várják, hogy Magyar kiadja a jelszót, hogy aki nem csatlakozik hozzá, az Orbánt akarja, az Orbán leváltásának akadálya, és azokat el kell pusztítani. A balliberális sajtó, az ideológusok és az értelmiségiek önszorgalomból elvállalják a mészárlás embert próbáló, de szép feladatát.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bartus László

Amerikai Népszava

Idézőjel

Az értelmiség nem diploma, nem tárgyi tudás, nem szakma, hanem morál, mérték, érték és jellem.

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
muther
2024. június 28. 07:22
Évforduló: Ma egy hete, hajnalban vesztette el önkontrollját az Ötkert luxus szórakozóhelyen Magyar Péter. Emlékezzünk !!!
ben2
2024. június 27. 18:43
Ha minden jól megy, akkor a Tisza eltörli az összes ellenzéki pártot és az őket támogató médiát azok minden anyagi- és humán erőforrásaikkal és szervezeti hátterükkel együtt. Majd a soron következő választási zakó után elindul a belső bomlás és atomjaira esik az egész. Onnantól az lesz Magyar Péter az O1G ellenzéknek, ami Gyurcsány a baloldalnak: a messiás, aki megváltás helyett apokalipszist hozott.
nempolitizalok-0
2024. június 27. 12:13 Szerkesztve
Ildikó most megint váltana. Már cenzor korában is arról ábrándozott, hogy a szovjetek helyett az amerikaiakat szolgálja ki.. Bármire kész, most főleg.
lemez
2024. június 26. 19:17
Botoxnak eszébe sem jutott 2006-ban lemondani.Vén patkány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!