Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Kiderült: ez lesz a sorsa a Tompos Kátya gyógykezelésére összegyűlt adománynak

2024. június 10. 19:16

A művésznő külföldi gyógykezelésének finanszírozására gyűjtést, jótékonysági aukciót, koncertet és gálaestet is szerveztek korábban.

2024. június 10. 19:16

Nyitókép: MTI Fotó: Mohai Balázs

Aki szeretné visszakapni a közelmúltban elhunyt Tompos Kátya gyógykezelésére szánt adományt, vagy annak egy részét, visszautalják számára – közölte a gyűjtést elindító Fábián Juli Emlékalapítvány hétfőn az MTI-vel. Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekes május 31-én hunyt el hosszan tartó betegség után, 41 évesen. 

Előzőleg külföldi gyógykezelésének finanszírozására gyűjtést, jótékonysági aukciót, koncertet, gálaestet is szerveztek.   

Az Emlékalapítvány köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik támogatták a gyűjtést és azoknak is, akik részvétüket vagy együttérzésüket fejezték ki Tompos Kátya váratlan, tragikus halála kapcsán. „Alapítványunk alapszabálya szerint a számlánkon megmaradt összeget a továbbiakban beteg, vagy nehéz helyzetben lévő zenészek és zeneipari háttérmunkások támogatására fordítjuk. Más karitatív célokat nem támogathatunk, valamint más szektorban dolgozó személyek segítésére nincs módunk” – szerepel a közleményben. A visszatérítési igényt az adományozónak emailen kell jeleznie az [email protected] címre, név, bankszámlaszám és az összeg megjelölésével (ezeknek meg kell egyezniük az eredeti utalás adataival).

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Maráczi Tamás

Mandiner

Idézőjel

Tizenkét évesen döntötte el, hogy színésznő lesz. Két tucat ember volt a nagy pillanat tanúja – nem tudtuk, hogy egy nagy pálya lesz belőle, ahogy azt sem, hogy ilyen tragikusan rövid.

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intel
2024. június 10. 20:48
Nehezen érthető, hogy miért kell bárki gyógykezelésére adományokat gyűjteni amikor a magyar egészségügyi rendszer állítólag világszínvonalú. Természetesen a világon mindenhol gyűjtenek adományokat az egészségügyi ellátás finanszírozására. De azok nem deklaráltan "világszínvonalú" rendszetek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!