Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Jakupcsek Gabriella: „Rossz úton jár az a nő, aki farkat növeszt magának” (VIDEÓ)

2024. június 03. 18:26

Az ismert háromgyermekes műsorvezető kíméletlen kritikát fogalmazott meg a mai fiatalokról.

2024. június 03. 18:26

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Jakupcsek Gabriella volt Lakatos Levente vendége a Levente Klubja podcastban. A mélyinterjúban az ötvenes éveikben járók boldogság- és szerelemkereséséről, valamint ismerkedési szokásairól is szó esett.

A beszélgetés során egyetértés volt abban, hogy a korábbi generációkkal szemben a mai fiataloknál már teljesen másképpen alakul a párkapcsolatok dinamikája. Míg korábban a férfiak irányítottak, addig mostanra gyökeresen megváltozott a helyzet.

„Látom a baráti körömben a fiúknál, meg a saját fiaimnál, hogy rettenetesen taszítóak tudnak lenni a nők.

Ezt ki kell hogy mondjam. Tehát az a nő, aki farkat növeszt magának, az rossz úton jár. És minden lehetséges segítséget megkap a társadalomtól, hogy ezt megtegye, ha akarja.

„A Tinderen a második kérdés, hogy holnap akarsz-e gyereket, de az első, hogy átjössz-e. Erről nekünk kell elbeszélgetnünk a lányainkkal!” – fogalmazott a háromgyermekes Jakupcsek.

A kapcsolatban betöltött szerepek kérdését is érintették, amely magában foglalja a munkamegosztást is.

„Szerintem a szereposztást kellene tisztázni az elején. Ki mit csinál, és mit vár el a másiktól. Én is adok, én is kérek.

Vannak dolgok, amikhez én nem nyúlok hozzá, mert férfi dolognak tartom. Nem foglalkozom a kerékcserével, nem én akarom megszerelni a zárat, a koszos munkát ne én végezzem el, cserébe viszont nagyon klasszul ott vannak a dolgok, gondoskodom rólad,

elmondom, hogy milyen gyógyszert vegyél be. Nagyon hiszek abban, hogy nem magad alá kell választani. Nagyon sokan esnek ebbe a hibába, főleg a férfiak, hogy gyenge nőket akarnak maguknak” – tette hozzá Jakupcsek Gabriella.

A podcast további részében szóba került a gyermekvállalás és a karrier összeegyeztethetősége, illetve a gyermeknevelés kérdése is.

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsek-3
2024. június 04. 11:32
Most meg mi történt? Hogy néz ki ez a cím? Már ezt is nekem kell javítani : Rossz úton jár az a nő, aki farkat növeszt magának, mutatjuk.
kokrowatz-0
2024. június 04. 10:15
antinő.
Kamcsatka5
2024. június 04. 08:48
Igaza van Jakupcseknek? igy nem tud rákapcsolódni a központi agyra!
2024. június 04. 05:33 Szerkesztve
connorj 2024. június 03. 22:54 Nem mész szavazni? Jujj! Összeült a válságstáb. Mileszvelünk, jajmileszvelünk? 😂 Másképpen nem tudják kiiktatni a kiaszott libanc hónapok óta betolakodó trollkodásait. Elemilogika kőne, eltárs. Logika.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!