Így randalírozik egy migráns Varsóban – megdöbbentő videó terjed a közösségi oldalakon

2024. június 18. 16:42

A kormányváltás óta elözönlik a migránsok Lengyelországot.

2024. június 18. 16:42

Nyitókép: MTI/EPA/Jens Büttner

Egy rövid felvétel került fel az X-re, amelyen az látható, hogy egy bevándorló fiatal egy parkoló autó tetején ugrál. Az nem derül ki, hogy mi oka volt a károkozásra.

Mint megírtuk

a kormányváltás óta elözönlik a migránsok Lengyelországot.

Két friss hír nyomán dagad a migránsbotrány Lengyelországban. Egyrészt a német rendőrség múlt pénteken nemes egyszerűséggel visszaszállított, majd otthagyott egy afgán családot a német-lengyel határ lengyel oldalán Osinów Dolnynál. Másrészt – mint az a legfrissebb Sieci hetilap címlapsztorijából kiderül – kiszivárgott a Podlasiei vajdaság hivatalának levele a vajdaság minden önkormányzatához,

melyben arra kérték őket, hogy azonosítsák a külföldiek tömeges elhelyezésére alkalmas objektumokat a területükön.

A lengyel bevándorlási statisztikák azt mutatják, hogy Németország már több ezer illegális migránst küldött át Lengyelországba az év veleje óta.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
recipdoki
2024. június 18. 19:58
OLAF-jelentés: Magyarország az uniós pénzekkel elkövetett csalások és szabálytalanságok élvonalában van HírKlikk | 2024. június 18. 18:05 Toronymagasan vezetjük a vámbevételekkel bűvészkedő tagállamok listáját és sok pénzügyi ajánlást kapunk az uniós támogatások visszafizetésére is. Magyarország továbbra is az uniós pénzekkel elkövetett csalások és szabálytalanságok élvonalában van, derül ki az Európai Unió Csalás elleni Hivatalának (OLAF) friss jelentéséből, amely a tavalyi évről készült. Az OLAF 2023-ban 11 vizsgálatot folytatott nálunk, amelyek közül öt zárult ajánlással – írja a Népszava. Ezzel a teljesítménnyel a 27 tagállamból a harmadik helyen állunk, holtversenyben Olaszországgal, és csak Románia (16), valamint Bulgária (14) előz meg bennünket.
recipdoki
2024. június 18. 19:14
Újabb gyomrost kapott a Miniszterelnök úr, rég volt ilyen rossz sorozata ... Most a kedves jóbarátja, Giorgia Meloni olasz miniszterelnöktől jött az újabb pofon. Így nem lesz meg a nagy jobbos Európai Konzervatívok és Reformerek EP-frakció Melonival, Le Pennel és Orbánnal.
Nuttika
2024. június 18. 18:53
Hülye polákok, mi mondjuk, hogy Tuskkal rossz lóra tesztek. Én Varsóba küldeném őket, az is libsi tanya.
bathory-odonke
2024. június 18. 18:39
Egy jogállamban, ez nem probléma, hanem az önkifejezés egyik formája... Büszke vagyok, hogy ott már ilyen is lehet, de remélem nálunk nem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!