Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Így búcsúzik a megsemmisítő kudarc után Cseh Katalin: hálás, hogy a hazáját „szolgálhatta”

2024. június 11. 20:08

A Magyarország ellen aknamunkát végző politikus a közösségi oldalán úgy fogalmazott: „Ez egy csodálatos eredmény”.

2024. június 11. 20:08
null

Fotó: Magyar Nemzet-videó/képernyőmentés

A Momentum megsemmisítő hétvégi veresége után az elmúlt öt évben EP-képviselőként tevékenykedő politikus, Cseh Katalin közzétett egy bejegyzést közösségi oldalán, amelyben elemezte a választások eredményét, sőt, egyenesen csodálatosnak nevezte azt.

„Történelmi mélypontra zuhant a Fidesz, és soha nem látott mértékben erősödött meg a remény arra, hogy van esély megroppantani a hazánkat másfél évtizede fojtogató, elnyomó, embertelen rendszert.

Ez egy csodálatos eredmény.

Szívből gratulálok minden mandátumot szerzett képviselőnek és nagyon jó munkát kívánok!” – fogalmazott Cseh, majd hozzátette:

„Ezen a választáson az is eldőlt, hogy számomra véget ér az európai parlamenti mandátum. Elképesztően hálás vagyok azért, hogy az elmúlt öt évben a választók bizalmából megadatott számomra az a lehetőség, hogy képviselőként a hazámat és a kontinensemet szolgálhattam.”

A momentumos politikus szerint történelmi sikerek kötődnek a nevükhöz, miután, elérték, hogy 40 milliárd euróval több közvetlen uniós forrás támogassa a települések fejlődését!

Természetesen látom azt, hogy a magyar választók valami mást kerestek, valami mást vártak. Nyilvánvalóan keserű pirula ez mindannyiunknak”

– kesergett Cseh Katalin.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Ungváry Zsolt

Mandiner

Idézőjel

Még Orbán Viktor sem tudott szó nélkül elmenni mellette. De azért ne aggódjunk túlzottan, az életérzés és az embertípus nem szűnik meg.

 

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:01
🍓 ️ ­É­r­­­t­­­é­k­­e­l­d­ ­a­ ­s­z­­e­­­x­­i­ ­p­­u­n­­c­­i­­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
vizesnyolcas
2024. június 13. 09:39
Találgatom, melyik ország a hazája, biztosan nem Magyarország.
evpus
2024. június 13. 07:14
Arra büszke, hogy pénzért eladta a hazáját? Börtön járna érte!!!! A komcsik nem sokat gondolkodtak volna, kötél járna ezért.
KBA98
2024. június 12. 18:34
Mocskos hazaáruló!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!