Albánia
ÉLŐ
Spanyolország
Horvátország
ÉLŐ
Olaszország

Hont András: Két év kellett hozzá, de Pulai Andrásnak igaza lett!

2024. június 10. 06:55

Vasárnapi a főpolgármester-jelöltségért folyó küzdelem valóban szoros végeredménnyel zárult, így Hont András nem hagyhatta ki a lehetőséget, hogy megemlékezzen Pulai András legendás mondatáról.

2024. június 10. 06:55
null

Nyitókép forrása: Pulai András Facebook-oldala

Az Átlátszó újságírója, Hont András már régóta élcelődik a Publicus közvélemény-kutató ügyvezető igazgatójának, Pulai Andrásnak elhíresült mondásán, miszerint „zárul az olló”. Az ikonikussá vált mondatot még a 2022-es parlamenti választás előtt mondta Pulai több médiumnak is, utalva arra, hogy az ellenzéki összefogás és a Fidesz között egyre kisebb a különbség. Majd nem sokkal ez után a Fidesz a valaha volt legnagyobb arányú győzelmét érte el.

A 2022-es parlamentivel szemben azonban vasárnapi a főpolgármester-jelöltségért folyó küzdelem valóban szoros végeredménnyel zárult, így Hont András nem hagyhatta ki a lehetőséget, hogy megemlékezzen Pulai András legendás mondatáról.

Két év kellett hozzá, de Pulai Andrásnak igaza lett!

– írta közösségi oldalán Hont András.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagoly-29
2024. június 10. 11:57 Szerkesztve
No igen. de a probléma nem ez, hanem az, hogy ahogy megszokhattuk már, a lakosság egy harmada, a henye, trehány, önző, nemtörődöm emberszabásúi megint távol maradtak, még a fővárosi igen fontos választástól is, jó félmilliónyian!
fogas paduc
2024. június 10. 10:52
Hány embert üldözött el Kamu Geli Budapestről??
Kamcsatka5
2024. június 10. 10:08
Sajnálom, nem jött be a jóslatom! Hála a Fuggerék szarosgyurijainak (el kell ismerni, nagyon alapos és előre tekintés volt a részükről! Viszont a torocka szintén az ő emberük! Szeretnék Köszönetet mondani azoknak akik rengeteget tettek a Fidesz 4/5-töd ér: legelőszőr de nem érdemek szerint, soros györgy, gáti oszkár,dávid pressmen. nulland, gyurcsány, dobreva, horn gábor, nidermüller, arató, robert de niro, junker, szarszagú néni, jurová, ügyész 3,14-csa, gyöngytyúk, donátkacsa, botmixeres 3,14-csa, az AVH-s fattyú, varnyú, vadai, balázs péter, szabó timei,timmerszman,hugh grent, meril streep,szentiványi a nemzetközi semmihez nem értő belga, magyar bálint,gy német bözse,újhüje,fajkasházi,tgm,horvát gábor,német péter, hargitai(húgyos), ligeti, (nincs de igény az vóna rá típus), heller cica, brukk tesók,tompos (tetves)márton,bedő( a svéd),gelencsér(az mdf-es tégla fia),jákob péter,gsöngyösi,hajnal,orosz anna! Majd még bővítem
Ekrü
2024. június 10. 08:51
vancedEkrü 2024. június 10. 08:31 • Szerkesztve XD "Hát ez ténxleg vicces.Még egy pár ilyen 2/3-ad, és mehet s süllyesztőbe a Fidesz,"- A 2/3 az 2/3. Nincs olyan, hogy ilyen 2/3 vagy olyan 2/3. A jelenlegi állás pedig: Megint narancssárga az egész ország, az ellenzék még összeadva sem tudja megszorongatni a Fideszt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!