Hatalmas titok derült ki Orbán egyik legnagyobb magyar ellenfeléről

2024. június 06. 09:46

Sokat képzel magáról a tudományos szocializmus nagy ismerője.

2024. június 06. 09:46
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Photo by SZILARD KOSZTICSAK / POOL / AFP

„Ágh Attiláról már számtalanszor írtunk. Valljuk be, mindig szolgáltat muníciót, hiszen valamiért a baloldali médiumok előszeretettel foglalkoztatják mint szakértőt. Ami meglepő, hiszen Ágh politológusi minőségében megszólalva gyakorlatilag soha nem volt képes megjósolni a politikai folyamatokat, sőt jobbára az általa elmondottaknak pont az ellenkezője valósult meg.

Azonban a baloldali médiavilágban az ellenzéki politikus, elkeseredett celeb megmondóember és a mindenhez is értő szakember hármasában ő mindig büszkén hozza a szakértő figuráját. Természetesen Ágh Attila életútja önmagáért beszél, sok minden ő, csak független, objektív elemző nem.

(...) A tudományos szocializmus nagy ismerője ezúttal a felejthető írásán túl egy nagy titkot elárult saját magról. Hiszen úgy fogalmazott, hogy végre nyugdíjba kell küldeni az alkalmatlanságukat többször bebizonyító politikusokat, pártimitációkat. Nem tisztem megvédeni a baloldalon hemzsegő mikropártokat, ez legyen az ő dolguk, ha egyáltalán találva érzik magukat.

Azonban az kiderült ebből az egy mondatból, hogy Ágh elvtárs fölött nem szállt el az idő, magát most is úgy látja, mint amikor 1973-ban

a marxista őstörténet-elmélet fejlődéséről írt könyvet, hiszen arról nem értekezett publicisztikájában, hogy a levitézlett, alkalmatlanságukat többször bebizonyító politológusokat is nyugdíja kellene küldeni.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Az egykori szoci belügyminisztert is beküldték a ringbe.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
goldie-2
2024. június 08. 17:54
Mondjuk, nyugdíjat nem érdemel.
pragmatika
2024. június 06. 17:46
Kádári káder. Mit is várhatnánk tőle.
Gullwing
2024. június 06. 16:53
A vén szardarabnak mi fizetjük a nyugdíját!
irmag2
2024. június 06. 15:01
A tudományos kapitalizmust még az ágh is húzza!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!