Ha tényleg komolyan vesszük a keleti orientációt, diktatúra és orosz-kínai befolyási övezet leszünk

2024. június 05. 07:45

Ha nem jön be, Magyarország Európa páriája. És mindkét esetben gyarmat.

2024. június 05. 07:45
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

„Ha tényleg komolyan vesszük a keleti orientációt (mely remélem, csak parasztvakító és ballibsipukkasztó, illetve EU-zsarolós bullshit), úgy a regnáló hatalom dupla vagy semmit játszik, és a zseton az ország. Ha bejön, Magyarország diktatúra és orosz-kínai befolyási övezet. Ha nem jön be, Magyarország Európa páriája. És mindkét esetben gyarmat. Az elitnek az első dupla, a második nulla, bár a gazdasági elitnek mindig dupla. A társadalomnak mindkét esetben nulla.

Azon majd a történészek elmélkednek, mekkora volt a mozgástér, melyek voltak a külső és belső tényezők, és volt-e választásunk. Egyszer olvastam, hogy a Horthy-féle értelmesebb elit minden verziót végigzongorázott, és arra jutottak, hogy mindenképp német megszállás. Akkor meg inkább vabank. Hát nem is tudom.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jose
2024. július 12. 12:06
Aki azt mondja, hogy "hát nem is tudom", az nem egészen komoly ember az adott témában.
time
2024. június 08. 07:12
A baj csak az, hogy illúzió volt, hogy a nyugat nem diktatúra. Mióta megérkeztünk oda, folyamatosan menetelnek a vegytiszta bolsevizmus felé. 89-ben húszévesen elhittem, hogy a két szép szemünkért tárt karokkal várnak minket. Jött a valóságra döbbenés: hadizsákmány vagyunk és a gyarmat. De azt mostanáig nem hittem, hogy a bolsevikra hajazó diktatúráig is eljutnak, méghozzá ilyen sebességgel. Igen, valóban a keletről sem érdemes illúziókat táplálni. Maximum időt nyerhetünk, mint mindig. Orbán pontosan ezt teszi. Ti lelkesen szolgálnátok a szent nyugatot, hogy ugyanazt kapjátok jutalmul, amit Orbán büntetésül, csak még a 3. magyar hadsereg is odaveszne...Ezúttal nemcsak a férfiak, hanem a nők is...
Selamat
2024. június 06. 09:10
Nos, ez is egy elkötelezett mai balos, ezért tök hülye. Anno a melósok érdekében létrejött balosok meg nem hogy forognak a sírjukban, hanem őrült módon pörögnek.
cicologus
2024. június 05. 23:17
kuss hülye
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!