Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Eperjes Károly megrendítő vallomása a Kontextusban

2024. június 15. 10:07

A Hídember felnyitotta a szemünket.

2024. június 15. 10:07
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

„Ezen a héten Eperjes Károly volt Andor Éva vendége a Kontextusban. A Kossuth-díjas színész, rendező azonban olyan erővel mesélt az életről, a megváltóról, szakrális élményeiről, a Hídemberről és természetesen a közélettel, a Fidesszel és Orbán Viktorral való kapcsolatáról, hogy talán kimondható, hogy ez volt az eddigi legfelkavaróbb műsor a Kontextuson.

Eperjes soha nem tagadta mély vallásos meggyőződését és ebből adódóan a politikai hovatartozását, mégis hidegrázós volt hallgatni a művész megrendítő vallomását. A népszerű színész elárulta azt is, hogy a Jézus Krisztus szupersztárral és az István, a királlyal miért vannak fenntartásai, valamit beszélt a legendás Hídember című filmről és Széchenyi Istvánról is.

Ha egy videót néz meg a héten, akkor ez legyen az! Szakrális, felkavaró, izgalmas.

Fontos beszélgetés, ajánlom megtisztelő figyelmükbe.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2024. június 18. 11:41 Szerkesztve
Eperjes kritikusainak ajánlom az interjú azon részletét, ahol a 68-as balosok kedvenc filmjét a "Jézus Krisztus szupersztárt" keresztény kritériumok alapján elemzi és az "István király" rockopera szövegkönyvében is talált hamis mondatot: "Szent István soha nem mondott olyat, hogy - Veled Uram, de nélküled!". A Jézus Krisztus szupersztár pedig a lényeget nem említi: Júdás áruló volt, a pénze pedig mocskos, Jézus pedig feltámadt. Ma viszont a teljes Európában temetik.
pintyoke-2
2024. június 17. 15:29
Aki Undor Évával szóba áll, azzal valami nem stimmel.
lauderstenonis-2
2024. június 17. 14:04
Eperjes sem az elmúlt pár évben vesztette el a józan eszét.
Élő Éva
2024. június 16. 18:01
Eperjes igazán a nemzet színésze. Az interjút minden ismerősömnek ajánlani fogom. Korszakos jelentőségű mint a Balczóval készült film.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!