Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Eljött a pillanat

2024. június 01. 08:42

Mutassuk meg, hogy vagyunk azért még jó néhányan, akik soha nem tekintettük az amerikai magánpénz-birodalom proxyháborúját Ukrajna területén a magunkénak.

2024. június 01. 08:42
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken.

Nyitókép: MTI / Czeglédi Zsolt

„Sunyin próbáltak megfőzni bennünket, mint a békát. Eleinte csak azt kérték, ítéljük el a gaz agresszort, és adjunk plüssmackót a kisírt szemű menekülő ukránoknak. Aztán felmerült, mégis küldeni kellene pár védősisakot. Kisvártatva lőszert, majd kézifegyvert, ágyút és tankokat, rakétákat és vadászrepülőket is felajánlottak a háborús uszítók olyan természetességgel, mintha az ukrán hadsereg a sajátjuk volna. Közben pedig pénzt, pénzt és újra pénzt, legújabban pedig katonákat ígérgetnek Európa tébolyodott urai, akik elégedetten veszik tudomásul, ahogy lábaikhoz dörgölőzik nyálcsorgatva egy újbalos globalista politikusbanda szerte a kontinensen.

Az sem érdekli őket, hogy az euró­pai polgárok döntő többsége békét akar, egyáltalán nem akar meghalni az ukrán területi integritás megőrzése érdekében, és nem nézi jó szemmel életszínvonalának és jövője biztonságának állandó fenyegetését.

De kit is érdekel ma már a demokrácia egykori bölcsőjében a választópolgárok véleménye?

Mutassuk meg, hogy vagyunk azért még jó néhányan, akik azonnal kiugrottunk a főzőléből, soha nem tekintettük az amerikai magánpénz-birodalom proxyháborúját Ukrajna területén a magunkénak, és kezdettől fogva követeljük az azonnali fegyvernyugvást, ami a béketárgyalások megkezdésének alapfeltétele. Ordenáré hazugság, hogy ez oroszpártiság lenne.

Éppen ellenkezőleg, azt szeretnénk, ha az oroszok is belátnák, nincs olyan érdekük, amit csak további százezrek halála árán lehetne érvényesíteni. De az is vegyen vissza sürgősen felajzott hevületéből, aki szerint Oroszországot, ha kell, további, immár európai országok fiaiból álló hullahegyek árán, de mindenképpen le kell győzni.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bayer Zsolt

Magyar Nemzet

Idézőjel

Nekünk is mocskos, a közbiztonságot lassan hírből sem ismerő, állandó terrorveszéllyel terhelt kuplerájt kellene csinálnunk a hazánkból.

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolt
2024. június 03. 07:37
Joguk kell legyen a szélsőbaoldalnak gyeremeik maguk besorozására önkéntes alapon. Mehetnek harcolni. Legalább zöldebb lenne az eu. Viszont a már megszerzett jogot ,nincs joguk mástól elvenni. Menjenek ,ha akarnak. Csak ugye ők az ostoba szó emberek akik másokat akarnak helyettük elküldeni. Lásd szankciótól kezdve ostoba lépéseiket...
hegyaljai-2
2024. június 02. 20:32
Nem! Kedves Ottó, a pillanat nem jött el. Majd 9-én a szavazófülkében. Kovács Laci Bácsi mondása az általad elmondottakra, meg, hogy milyen nagy siker a Békemenet, röviden annyi. Nem a tömeggyűlések becsült létszában kell győzni, hanem a választáson.
magyarszo
2024. június 02. 10:25 Szerkesztve
"Az igazságot csak a harcoló felek tudják eldönteni a tárgyaló asztalnál. " Ráadásul tudjuk, hogy a támadást nem az Oroszok kezdték, mint ahogy Palpatinék el akarják hitetni velünk, hanem az Orosz támadás már válasz volt arra a támadásra, amit a jenkik már régóta vívnak Oroszország ellen. Miért? Az amerikai világ uralom létrehozása. De ha valakinek nem világos, annak itt van Putyin és tacker beszélgetése. https://www.youtube.com/watch?v=X86K9ed0vQw https://videa.hu/videok/hirek-politika/reszlet-az-and-game-cimu-haboru-amerika-raketa-VI2IXgVDrkyxPc8y Pontosan ugyan az zajlik most, mint a 60-as években a Kubai rakéta válság idején. De ha valakinek nem világos, annak itt van Putsin és tucker beszélgetése https://www.youtube.com/watch?v=X86K9ed0vQw
magyarszo
2024. június 02. 10:21
"De kit is érdekel ma már a demokrácia egykori bölcsőjében a választópolgárok véleménye?" A Sziteket biztosan nem. A világ urait biztosan nem, hiszen ők sose akartak demokráciát. Csak velünk hitették el, hogy demokráciában élünk. Mi pedig elhittük nekik. Csak akkor derül ki, hogy amiben élünk demokrácia, sosem létezett, amikor az únió vezetői olyan intézkedéseket ne hoznak, mint pl ukrán gabona ügy, migráns ügy, ukrjnai ügy stb. A Star Wars filmben ez az aprónak tűnő gondolat is ott van. https://videa.hu/videok/hirek-politika/hiszek-a-demokraciaban-cNHGKJV2yMZhMPpA
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!