Cseh Köztársaság
21:002024. június 26.
Törökország
Grúzia
21:002024. június 26.
Portugália

Egymillió választóval találkozik a Fidesz szombaton, Orbán Viktor is részt vesz a mozgósításban

2024. június 08. 06:27

Minden idők legnagyobb kampányhajrájára készül a Fidesz, mert a békepárti álláspont mögött a választók jelentik az aranyfedezetet.

2024. június 08. 06:27
null

Ahogy arról korábban beszámoltunk, szerdán Dabason járt EP-választási kampánykörútja keretében Orbán Viktor. A tájékoztatás szerint a Fidesz elnökét Kőszegi Zoltán polgármester fogadta, majd tárgyalást folytattak több térségbeli település polgármesterével.

Ezt is ajánljuk a témában

A dabasi választókkal találkozva Orbán Viktor kifejtette: a Békemeneten ismét kiderült,

mi vagyunk Európa legnagyobb békefenntartó ereje”.

„De a győzelemért még egy utolsó, nagy erőfeszítésre van szükség” – tett hozzá.

Ezt is ajánljuk a témában

Minden idők legnagyobb kampányhajrája

„Ezért jön a valaha volt legnagyobb kampányhajrá, az Egymillió Találkozás Napja. Most szombaton, a vasárnapi választás előtti 24 órában,

a Fidesz ötvenezer aktivistája egyetlen nap alatt egymillió embert fog személyesen a választásra buzdítani. Ebben a mozgósításban magam is részt fogok venni, mert a tét hatalmas. Háború vagy béke” 

– erről döntünk.

„Szombaton jön tehát az Egymillió Találkozás Napja. Vasárnap pedig a választáson: Csak a béke, csak a Fidesz!” – idézi Orbán Viktort a sajtófőnök közleménye.

A békepárti álláspont mögött a választópolgárok jelentik az aranyfedezetet

Nekünk is fel kell tankolnunk, nekünk is kellenek politikai eszközök, amelyekkel a békepárti magyar politikát a nemzetközi színtéren tudjuk képviselni – fogalmazott Orbán Viktor a Kossuth Rádióban. A miniszterelnök hangsúlyozta:

„Aranyfedezetként a választópolgárok vannak. Ha nincs elegendő aranyfedezet a szavaink meg a tetteink mögött, akkor lehet látni, hogy gyengék vagyunk, márpedig a háborúból való kimaradás kérdése, erő kérdése” 

– hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban.


 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2024. június 09. 10:27
gyzoltan-2 06:33 "a magyarság halvány túlélési esélyét a Fidesz biztosítja" - höhöhö ... nannná! Amíg ők fogják az eke szarvát, nekünk mindig lesz mit ennünk - persze csak ha meg tudjuk fizetni! A Vejedelem és udvari cselédsége gazdának számít vajon? "Tiborcz István úr őstermelőként biogazdálkodást folytat 300 hektáron több mint öt esztendeje. Ebben a szegmensben számos család megélhetését folyamatosan biztosítja a sikeres vállalkozás.... a jelenlegi nyilvántartás alapján Tiborcz István valamivel több, mint 360 millió forint vissza nem térítendő európai uniós agrártámogatást nyert el."
2024. június 09. 00:27 Szerkesztve
gyzoltan-2 11:39 "ki alkalmas a magyarság megvezetésére, megosztására, szembe-fordítására, viszály keltésére!" - höhöhö ... hát Orbán Cipolla Viktor varázslónál erre senki sem alkalmasabb! És még félnie sem kell holmi agyonlövéstől - a magyar Kaál Samuból soha nem lesz olasz Mario!
gyzoltan-2
2024. június 08. 11:40
gyzoltan-2Valodi 2024. június 08. 11:39 A zsidóság zseniális! Megtalálták azt a személyt, ráadásul a saját körből, a mi-kutyánk kölke, ki alkalmas a magyarság megvezetésére, megosztására, szembe-fordítására, viszály keltésére! Magyar Péter sohasem lesz a magyarság Mentora! Tanulhatnánk a Vona Gábor magyarellenes szerepéből! Tündöklése, átmeneti tündöklése, csak arra világít rá, hogy lenne igénye a magyarságnak is politikai érdekképviseletre..! -ha ló nincs, szamár is kincs!
Valodi
2024. június 08. 11:28
Búvár Kund 07:29 "ha nem akarsz szamócát szedni a földemen meg más magyar sem" - höhöhö ... akkor Te epertermelő NER "gazda" vagy? Hány hektárt sikerült einstandolnod?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!