Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Dráma: Gyöngyösi Márton nem indul a Jobbik elnökségéért

2024. június 28. 15:39

Az egykor zsidókat listázni kívánó politikus lenullázta a Jobbikot, most már nem kíván újra elnök lenni.

2024. június 28. 15:39
Hungarian Member of the European Parliament Marton Gyongyosi

Fotó: Dursun Aydemir / ANADOLU AGENCY / Anadolu via AFP

Gyöngyösi Márton bejelentette: nem indul a Jobbik elnökségéért. A pártot az utóbbi időkben vezető, eddig az Európai Parlamentben politizáló Gyöngyösi 

korábban oroszpárti és zsidókat listázni kívánó kijelentéseiről volt ismert,

később Pressman amerikai nagykövet meghívta a széder-esti zsidó ünnepre, ahová lelkesen el is ment.

A Jobbik Gyöngyösi vezetésével leszerepelt az európai parlamenti választáson: 

a szavazatok 1 százalékát sem szerezte meg,

így az alig pár éve meghatározó súlyú Jobbik nyomtalanul tűnik el a magyar politikából.

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2024. június 29. 07:40
akoba 20:13 "Elfelejtetted bevenni." - höhöhö ... bevettem, baszdmeg - 4X szavaztam erre a tetűre: (2007.03.10.) „Erős vidékre van szükség, amely képes biológiailag és gazdaságilag fenntartani az országot. A politikai, demográfiai, gazdasági biztonság és stabilitás feltétele a vidék megerősítése - jelentette ki Orbán Viktor szombaton.” ... aztán a sok kétharmad megfeküdte a gyomrát, és megfordult szegénynek a tápcsatornája: (2023.12.17 - Magyar Közlöny) "A Hunland cégcsoport öt cégét nyilvánította mintagazdaságnak Orbán Viktor, a társaságok tulajdonosa pedig a holland Joseph Janssen. Agárdi Farm Kft., Bovinia Kft., Dupor Kft., HLT Production Kft., Hunland Service Kft."
Valodi
2024. június 29. 00:01
Palatin 22:50 "Hát igy állunk az unióval. Semmit sem ér, csak egy lom, egy beteges képzödmény." - höhöhö ... nahát ! Ki hitte volna anno: (2007-2010.orbanviktor.h) "...A Fidesz –AZ UNIÓS SZABÁLYOZÁSSAL ÉS GYAKORLATTAL EGYEZŐEN– a helyi, regionális termelésre, értékesítésre, valamint a kistermelői élelmiszer-előállításra úgy tekint, mint a vidéki lét és a biztonságos élelmiszer-ellátás alapjára.... A kisebb gazdaságokban a növényi és állati termék előállítása környezetbarát módon megoldható... támogatási programokat indítunk a vidéki településeken, ... figyelemmel a szociális, kulturális, gazdasági és ökológiai szempontok összhangjára, a helyi kezdeményezésekre, a helyi erőforrások feltárására….” Azóta már ez is másképpen van?
counter-revolution
2024. június 28. 23:10
Türelemzsidó, Gömböst ne vedd a szádra, a kurva megtűrt anyádat!
sexykitty-101
2024. június 28. 23:01
🍓 ️ ­É­r­­­t­­é­k­­e­­l­d­ ­­a­ ­s­­z­­­e­­x­­i­ ­­­p­u­­­n­­­c­i­m­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!