Donáth Anna: A Pride az egyik legszebb ünnep!

2024. június 22. 07:32

A baloldali politikus úgy véli: a Pride most „kétszeresen fontos”.

2024. június 22. 07:32

„A Pride-ra mindig úgy tekintettem, mint a remény diadalára a kilátástalanság felett, a szeretet diadalára a gyűlölettel szemben, az igazság diadalára a kirekesztés ellenében. A Pride elfogadás, öröm és tánc” – olvasható Donáth Anna Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében.

A szebb napokat is látott momentumos politikus úgy véli: a Pride az egyik legszebb ünnep, ahol a résztvevők közösen örülnek annak, hogy milyen sokat változott előnyére a világ és hogy „mennyivel szabadabban élhetünk és szerethetünk”. 

Ezt is ajánljuk a témában

Lemondott Donáth Anna, a Momentum elnöke

„A lelkiismeretem pedig úgy marad tiszta, ha vállalom a felelősséget, és lemondok a pártelnöki pozícióról” – írja közösségi oldalán a választási kudarc után.

Donáth Anna szerint Magyarországon a szabadság sohasem volt olyan mértékű, mint Nyugat-Európában, és most „az egész világon erősödik a populista, kirekesztő, homofób szélsőjobb”, amely nálunk kormányon van, ezért szerinte a Pride kétszeresen is fontos.

Összesen 378 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Same
2024. június 24. 20:16
Budapest parádé miért is nincs? Ez a szar miért lehet?
rizsa66
2024. június 23. 19:56
Soha ne legyen nagyobb örömöd! Én örülök, hogy megbuktál !
Burdisgarage
2024. június 23. 13:30
bye-bye! A soha viszont nem látásra!
Wakan24
2024. június 23. 12:41
A Momentumban a szodomita büszkélkedés napja/hete/hónapja a legnagyobb ünnep. Második helyezett: november 7 Harmadik helyezett: április 4 Futottak még: március 21
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!