Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Bozótvágóval és gáz-riasztó fegyverrel vadásztak hárman a rokonukra Budapest belvárosában

2024. június 29. 11:53

Az ügyészség a testvérpárt társtettesként, a fiút bűnsegédként elkövetett életveszélyt okozó testi sértés kísérletével vádolja, és börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

2024. június 29. 11:53

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: Boris Roessler / DPA / AFP

 

2022. május 3. délután, a józsefvárosi Práter utcában közlekedett egy autóban egy család három tagja. Ketten testvérek, harmadikuk az egyikük fia volt. A testvérpár észrevette, hogy az utcában van a testvérpár nővérének fia, akivel régi családi viszályban voltak. Korábban a köztük lévő konfliktus néha tettlegességig fajult, illetve többször feljelentették egymást.

A három ember május 3-án megállt autóval a rokonuknál, az autóból ketten kiszálltak. A fiú és a nagybátyja késekkel és gázriasztó fegyverrel támadta meg a rokonát, de fegyverrel rá is lőttek. Ezután az egyikük egy késsel, a másikuk egy bozótvágóval ment neki, többször megszúrták. A kocsiban lévő harmadik férfi közben hangosan buzdította fiát és testvérét.

Mikor észrevették, hogy a támadást többen figyelik, visszaültek a kocsiba és gyorsan elmentek. 

Az áldozatnak 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, de az ügyészség szerint a késes támadással akár életveszélyesen is megsebesíthették volna.

Az ügyészség a testvérpárt társtettesként, a fiút bűnsegédként elkövetett életveszélyt okozó testi sértés kísérletével vádolja, és börtönbüntetés kiszabását indítványozta – írja az ügyészség.

 

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-101
2024. június 30. 09:42
🍓 ️ ­­É­r­­t­é­k­­e­­­l­­­d­­ ­a­­ ­s­z­­­e­­­x­i­­­ ­­p­­­u­­­n­­c­i­­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
sexykitty-101
2024. június 30. 09:40
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­­é­­k­­­e­­­l­­­d­ ­a­ ­­­s­z­e­­x­i­­­ ­p­­u­n­­c­i­­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
alexandrosz-2
2024. június 30. 09:38
Ciganybűnözők. Visszaesők. A zsidó kommunista bírók majd rankengedik őket egy ejnyebejnye után, rossz szokásuk szerint. Szarnak a 3 dobás elbaszott törvényére. Kövér geci rohadj meg!
Patika
2024. június 30. 07:58
Mekkora egy cigány társaság!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!