Bozótvágóval és gáz-riasztó fegyverrel vadásztak hárman a rokonukra Budapest belvárosában

2024. június 29. 11:53

Az ügyészség a testvérpárt társtettesként, a fiút bűnsegédként elkövetett életveszélyt okozó testi sértés kísérletével vádolja, és börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

2024. június 29. 11:53

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: Boris Roessler / DPA / AFP

 

2022. május 3. délután, a józsefvárosi Práter utcában közlekedett egy autóban egy család három tagja. Ketten testvérek, harmadikuk az egyikük fia volt. A testvérpár észrevette, hogy az utcában van a testvérpár nővérének fia, akivel régi családi viszályban voltak. Korábban a köztük lévő konfliktus néha tettlegességig fajult, illetve többször feljelentették egymást.

A három ember május 3-án megállt autóval a rokonuknál, az autóból ketten kiszálltak. A fiú és a nagybátyja késekkel és gázriasztó fegyverrel támadta meg a rokonát, de fegyverrel rá is lőttek. Ezután az egyikük egy késsel, a másikuk egy bozótvágóval ment neki, többször megszúrták. A kocsiban lévő harmadik férfi közben hangosan buzdította fiát és testvérét.

Mikor észrevették, hogy a támadást többen figyelik, visszaültek a kocsiba és gyorsan elmentek. 

Az áldozatnak 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, de az ügyészség szerint a késes támadással akár életveszélyesen is megsebesíthették volna.

Az ügyészség a testvérpárt társtettesként, a fiút bűnsegédként elkövetett életveszélyt okozó testi sértés kísérletével vádolja, és börtönbüntetés kiszabását indítványozta – írja az ügyészség.

 

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. június 30. 07:58
Mekkora egy cigány társaság!
petya-806
2024. június 29. 18:47
Bozótvágó machete, a nyóckeri Excalibur.
andris-923
2024. június 29. 18:02 Szerkesztve
Szerintem csak félre értitek Film jelenetet forgattak az új prusszeli vezetésnek
blanconegro
2024. június 29. 16:34
Tommaso egy rohadt tót cigány. Már ezt is elárulta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!