Botrány: nem csak Jegercsik Csaba zuhant le a Vígszínházban

2024. június 24. 07:38

A Vígszínház szerint a felelősség a bérlőt, a produkciót terheli.

2024. június 24. 07:38

Nyitókép: Képernyőfotó

Megírtuk, hogy újabb színész zuhant le a magasból előadás közben, ezúttal a Vígszínházban. A darabot megszakították és a nézőket is megkérdezték, hogy van-e köztük orvos. Most kiderült: nem csak Jegercsik Csaba zuhant le a Vígszínházban a darabban.

A Blikk arról ír, hogy nem csak a Professzort alakító Jegercsik Csabának esett baja, a PS Produkció darabjának a Vígszínházban való színpadra állítása során, ugyanis a csütörtöki próbán a társulat egyik háttérembere is súlyosan megsérült. 

A Vámpírok bálja munkatársa a zenekari árokba esett bele, írják, amelynek következtében eltörte a könyökét, az egyik lába pedig megrándult. 

Ennek ellenére mankóval és begipszelt karral ott volt a szombati előadáson, mivel fontos feladata volt.

Hozzáteszik: Jegercsik Csaba egyébként csuklótörést szenvedett, amikor a PS Produkció által a Vígszínházban színre vitt Vámpírok bálja péntek esti előadásán lezuhant a 3-5 méter magas díszletről. A PS Produkció maximális támogatásukról biztosította a színészt, felajánlották számára a teljes kártalanítást, valamint a rehabilitációban a segítségnyújtásukat, mindemellett a baleset miatt kiesett jövedelmét is megtérítik. Az őszi előadásokra pedig visszavárják a művészt.

A Vígszínház szerint a felelősség a bérlőt, a produkciót terheli,

írják.

 

 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:33
🍓 ️ ­É­r­t­é­­­k­e­­l­­­d­­­ ­­a­ ­s­z­­­e­x­i­­­ ­­p­­­u­­­n­­c­i­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
zakar zoltán béla
2024. június 24. 09:49
Rudolf nem bűnös, csak Eszenyi....
zakar zoltán béla
2024. június 24. 09:47
SSOjal TE SOHASEM HAZUDSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
august
2024. június 24. 09:36
Komoly kérdéseket kell föltenni a szinházaknak, és a rendezőknek, tán alpinista képzésben is kéne részesíteni a szinészeket, vagy mint az ács állványozókat, a magasságban végzett munkálatok biztonságos elvégzésése miatt. Ugyanis nem tréfa dolog a magaság. ugyanis a gravitáció az kíméletlen, mindenkire hat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!