Hollandia
21:002024. június 21.
Franciaország
Grúzia
15:002024. június 22.
Cseh Köztársaság

„Az üzenet egyértelmű, a kormány azon lesz, hogy a békevágyat képviselje” – Dömötör Csaba

2024. június 10. 18:53

A parlamenti államtitkár megköszönte a választóknak a magas részvételt.

2024. június 10. 18:53

Fotó: MTI/Kovács Attila

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára megköszönte a választóknak a részvételt.

Magas volt a részvétel, ami azt mutatja, a magyar demokrácia nem csupán jól van, de erős is, minden politikai erőnek – régieknek és újaknak is – megadja a lehetőséget, hogy eredményes legyen”

 – jelentette ki.

Az államtitkár szerint a kormánypártok által az EP-választáson elért 44 százalékos eredmény több mint kétmillió szavazatot jelent, ez a kormánypártok legjobb választási eredménye, amióta EP-választásokat rendeznek Magyarországon. Az üzenet is egyértelmű, a kormány azon lesz, hogy a békevágyat képviselje – rögzítette Dömötör Csaba, majd közölte, a Fővárosi Közgyűlésben az első helyet a kormánypártok szerezték meg. Eredményes munkát kívánt a majdan hivatalba lépő főpolgármesternek.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kohán Mátyás

Facebook

Idézőjel

A jobboldaliak szíve közepébe maró botrány árnyékában 200 ezerrel többen voltunk a jobboldalon, mint az öt évvel ezelőtti, tükörsima választáson.

„Mindenkinek érdeke, hogy ez a város jól működjön, de a kormánypártok úgy érzik, az elmúlt években nehezebb és idegőrlőbb lett a fővárosi élet.

Bízunk benne, az új városvezetés következő öt éve dinamikusabb, cselekvésben jóval bővelkedőbb lesz, ha így lesz, a kormány ehhez minden támogatást megad”

– fogalmazott Dömötör Csaba.

A választás tanulságát a kormány számára úgy foglalta össze: munka, az eddigieknél is több munkára van szükség.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Szánthó Miklós

Facebook

Idézőjel

Erkölcsi elégtétel gyanánt kiesett a Momentum is.

(MTI)

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:01
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­é­k­­­e­­­l­d­ ­a­­ ­­­s­­­z­­e­­x­i­­ ­­­p­­­u­­­n­c­­i­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
cccbasatu
2024. június 10. 21:18
A fidesznyik teljesen belezavarodott a kudarcba és most olyanok mint a kis csoportos óvodások akik állandóan a boci boci tarka se füle se farka kis dalocskát fújják mert mást nem tudnak.
lauderstenonis-2
2024. június 10. 20:55
Nem békevágyról hazudtatok a kampányban...
Akitlosz
2024. június 10. 20:34
A fickó mögül hol vannak a képviselők? A temetőben? A fronton? Szülési szabadságon? Éppen halaszthatatlan közfeladataikat intézik munkaidőben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!