Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

A TEK kommandósai fogtak el egy körözött német bűnözőt Siklóson (VIDEÓ)

2024. június 17. 10:48

A TEK-et a német hatóságok értesítették, hogy hazánkban bujkálhat a körözött bűnöző.

2024. június 17. 10:48

Kép forrása: MTI / Koszticsák Szilárd

A Terrorelhárítási Központ lecsapott egy német fegyveres rablóra Siklóson; a Német Központi Célkörözési Egység két héttel ezelőtt értesítette a magyar hatóságokat, hogy az emberrablás, túszejtés és más súlyos bűncselekmények miatt körözött férfi Magyarországon bujkál, írja a 24.hu

A magyar hatóságok egy hét alatt megtalálták a 39 éves férfit, aki feltehetően fegyverrel rendelkezett, ezért a TEK bevetésére volt szükség. A férfit bűnügyi őrizetbe vették, kiadatásáról később döntenek.

Itt tekintheti meg a letartóztatásról készült videót:

 

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-137
2024. július 13. 18:26
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­­k­e­­l­­d­­ ­­­a­ ­­­s­­­z­­­e­­x­­i­ ­p­­­u­n­­c­i­m­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­𝐍
alexandrosz-2
2024. június 17. 12:21
Mindeközben a kommunista zsidók 79 éve szabadon és háborítatlanul buliznak judapesten, csurig tömve tiltott komcsi zsidó jelképekkel. A moszados titkosszolgák nácikat, iszlamistákat hajkurásznak az általános iskolákban, a szemkilövők meg a zsinagógákat, zsidókat és a biológiai fegyvereiket, a cigányokat védik. Mára minden zsidó kommunista antifa terrorista szabadlábon van, miközben 13 külföldi terrorista arcát, nevét se ismerhettük meg. A magyarországi támogatóikét, kalauzaikét, szálláscsinálóikét detto. A zsidó média kussolva sunyít, miközben lenácizott magyarokat vernek a zsidó kommunista terroristák félholtra, büntetlenül. A vétótlan köpcös geci és a zsideszes bandája is a zsidó kommunista terror sunyi barátja, a zsidók aljas csicskája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!