Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

„A legszürreálisabb cikk ever” – Schiffer András megtalálta

2024. június 23. 22:44

A Párbeszéd megújulásról beszél, miközben a DK és az MSZP nélkül sehol nem lennének.

2024. június 23. 22:44

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

„A legszürreálisabb cikk ever” – így reagált Schiffer András ügyvéd arra a hírre, hogy „A Párbeszédnél elégedettek: marad a két eddig elnök”

A Párbeszéd - Zöldek a vasárnapi tisztújító kongresszusukat követően az MTI-vel közölték, hogy Szabó Rebeka Barabás Richárd maradt a párt két társelnöke. 

A közleményükben azt írták, hogy „a Párbeszéd - Zöldek a jövőben 

egy megújuló baloldali, progresszív erő kialakításán, megerősítésén kíván dolgozni, 

előremozdítva a potenciális partnerek közötti megértést, és együttműködést, valamint erősen építenek az önkormányzatokban végzett munkára”.

Hozzátették, továbbra is elkötelezettek a zöld értékek mellett, így ennek képviseletét ebben a progresszív közösségben is saját feladatuknak tekintik” – közölték.

Tordai távozott, Kunhalmiék lemondtak

A párt az EP-választáson közösen indult a Demokratikus Koalícióval és az MSZP-vel, hárman együtt pedig 8,03 százalékot értek el. A választás estéjén pedig Tordai Bence bejelentette, hogy kilép a szervezetből. 

Schiffer András – aki egykor az LMP politikusa volt – fricskája vélhetően a fenti eredmények mellett annak szólt, hogy míg Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre, az MSZP társelnökei is nemrég benyújtották lemondásukat, addig a Párbeszéd úgy tűnik, sajátosan értékeli a választásokon elért eredményt.

A vonatkozó bejegyzést alább tekitheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manitowoc
2024. június 25. 11:22
"A Párbeszéd megújulásról beszél, miközben a DK és az MSZP nélkül sehol nem lennének." Ehhhem... behhhem... Van persze más párt is ugye, ami egy másik párt hátán jut be a Parlamentbe. A KDNP legutóbb 1998-ban - huszonhat(!) évvel ezelőtt - indult önállóan választáson, 2006 óta a Fidesz csicskája, csak úgy tud bejutni.
Kristály
2024. június 24. 20:23
Mi francért kell eltartsuk a 0.3% pártot és még buzi lmbtq pedofil párti. Ha munkájukból kellene megéljenek már rég éhen dögöltek volna.
Geza2
2024. június 24. 19:26
Lehet, hogy maguknak tulajdonítják azt a 8%-ot. Így már nem olyan rossz az az eredmény.
Tavoli
2024. június 24. 16:39
Mi az hogy ...ever..... magyar nyelvben...???? Pusztító hatású ha a nyelvet elveszik egy nemzettol. Lehett használni idegen szavakat mint antagonizmus attrocitás szitu profanitas stb stb.Ezek ok.Ez az EVER kultúra idegen.Hogy jöhet ez ide???Talan ugy mint a homar tuntetes.Az ember hatan a hideg szaladgál tole.....minimum.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!