Skócia
ÉLŐ
Magyarország
Svájc
ÉLŐ
Németország

Újabb ukrán állampolgár holttestét találták meg román határőrök a Tiszában

2024. május 30. 20:15

Május eleje óta ez már a tizedik tragédia – a hatóságok szerint a tragédiák összefüggésbe hozhatóak a megnövekedett Ukrajnából érkező illegális migrációval.

2024. május 30. 20:15

Nyitókép: MTI/Vajda János

Újabb ukrán állampolgár holttestét találták meg román határőrök a Tiszában – jelentette csütörtökön az ukrán határőrszolgálat Facebook-oldalán.

Május eleje óta már a tizedik vízbefúlt ember holttestét mosta ki a víz a Tisza partjára 

 – ismertették az ukrán határőrök.

A tájékoztatás szerint a holttestet az ukrajnai Nagybocskóval (Velikij Bicskiv) szemközt található romániai Tiszakarácsonyfalván (Craciunesti) találták meg a román határőrök, akik az esetet jelentették ukrán kollégáiknak.

Május közepén a román határrendészet máramarosszigeti regionális felügyelősége közölte, hogy megközelítőleg 11 ezerre tehető azoknak az ukrán állampolgároknak a száma, akik az ukrajnai háború miatt illegálisan lépték át Románia északi határát.

A Tisza vizén vagy a Máramarosi-havasokban Romániába illegálisan átkelni próbáló, többnyire hadköteles életkorú ukrán állampolgárok közül többen életüket vesztették.

Eddig több mint harminc olyan ukrán állampolgárról tudni, akik belefulladtak a Tiszába.

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken: https://forms.gle/5nJsK1aRNgGX4MHdA 

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-97
2024. június 23. 20:56
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­é­k­e­­­l­d­ ­­­a­ ­­­s­­z­e­­­x­i­­ ­­­p­u­­­n­­­c­­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
5m007h 0p3ra70r
2024. május 31. 20:53
ÁRADATISZAAAA Ja ez nem az.
Szvv
2024. május 31. 14:40
Eleguk van a haborubol.
Kristály
2024. május 31. 04:27
Leyen háborusbünösnek a szamara fontosabb mint az ember élet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!