Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia
Szerbia
21:002024. június 16.
Anglia

Tőről metszett kommunisták beszélnek nemzetbiztonságról

2024. május 24. 06:48

Nekünk tűrnünk kell, szerencsére nem sokáig: jókora gyomrost adhatunk június 9-én a dollárbaloldalnak.

2024. május 24. 06:48
Jurák Kata
Jurák Kata
Pesti Srácok

Nyitókép: MTI / Hegedüs Róbert

„A történelemben pedig mind a mai napig példanélküli, hogy egy független állam önként beengedi saját nemzetbiztonsági rendszerébe egy másik hírszerző szervezet embereit, nos, van, akiknek mégis sikerült: a második Gyurcsány-kormány nemzetbiztonsági vezetői szakmailag ordító dilettantizmusról tettek tanúbizonyságot. És most mégis ezek a kommunista gittegylet maradványok próbálják bírálni a jelenlegi titkosszolgálatok munkáját a neokomcsi halálbarbikkal és csatolt részeikkel… és nekünk tűrnünk kell, szerencsére nem sokáig: 

jókora gyomrost adhatunk június 9-én a dollárbaloldalnak. 

Egészen vérlázító, amit a balliberális mainstream média megenged magának az elmúlt időszakban – és nem csupán arra gondolok, hogy Szijjártó Péterre próbálják ráhúzni az »orosz kém« szerepét, aki nemzetbiztonsági kockázatot jelent, mivel nem volt hajlandó védett információval kapcsolatban nyilatkozni a 444.hu újságírójának, aki a zsebéből előrántott jelentéssel akarta zavarba hozni a külgazdasági- és külügyminisztert. Arra azonban láthatóan nem készült, hogy a tárcavezető nagyon keményen helyre teszi a szereptévesztésben lévő Soros-blog kiküldött médiamunkását. 

Így persze ugrott a stratégia, mely forgatókönyv szerint Szijjártó Péter majd jól zavarba jön és bevallja, bizony, lebuktatták, ő nemzetbiztonsági kockázatnak tette ki Magyarországot, de micsoda szerencse, hogy vannak független tényfeltáró újságírók, akiknek a kezében landol néhány védett információ, ami miatt akár börtönbe is kerülhet –  és akit erről láthatóan elfelejtettek felkészíteni. S bár vérciki módon égett be a 444.hu munkatársa, ettől függetlenül képtelenek elszakadni az általuk vizionált nemzetbiztonsági vészhelyzetről, ami persze gonoszorbánig vezet vissza, aki nem ismerte fel, hogy csúnyaoroszok. 

Dobrevék persze azért megpróbálták az eredeti forgatókönyv szerint lemondásra kényszeríteni Szijjártó Pétert, bár itt nem egészen világos, miért is kellene ezt megtennie. Az viszont egészen világossá vált, hogy ezt az ukázt mégiscsak végre kellene hajtani, mert különben nem lesz dolláreső, ami nyilván nem esne jól az egyébként leginkább áldozatpózban tetszelgő ellenzéknek, akiket elnyomnak, megfélemlítenek, egyelőre munkatáborba nem küldik őket. ”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:11
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­k­­­e­­­l­­d­ ­a­­ ­s­­­z­­­e­x­­i­ ­­­p­­u­­n­c­­i­­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Turán
2024. május 27. 17:46
Részigazság. Tőről metszett kommunisták váltják egymást a rendszerváltás óta a kormányon. Az meg nem menti fel kakaduékat a felelősség alól hogy anno qrcsány és bandája önként tették. Tehát blablablablabla az egész szösszeneted poliqrva.
Tommaso
2024. május 27. 14:55
Attól, hogy a FIDESZES eInök bűncseIekménye elévült, még elkövette. A szent magyar föIdet idegenek, küföldiek kezére játszotta át. Ez már a harmadik FIDESZES közt. eInök, aki méItatIanná váIik a posztjára a FIDESZES köztársasági elnök súlyosan sérti nemcsak a közt. elnöki intézménybe, de az ügyvédségbe vetett közbizalmat is. ---- Ievinya a Ievitézlett FIDESZ-Troll ugyan megpróbált cáfolni, de érvek hiján, torkára fagyott a szó. S ég, mint a Reichstag.
2024. május 25. 12:37 Szerkesztve
Ki ez a hülye propagandista picsa?Kinek a faszát tisztelhetjük benne?Ezt a lózunggyüjteményt…Minttha egy 8 éves ollózta volna a Magyar Nemzetbôl házi feladatként.Ez kevés lesz fityiszesek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!