Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Szilágyi Liliána több lábon áll: modellkedik és szállodát takarít Mexikóban

2024. május 28. 09:36

A Blikk megtudta, hogy az egykori úszónő apja elállt az általa indított pe­rektől.

2024. május 28. 09:36

Nyitókép: Instagram

A Blikk arról ír, hogy az Európa-bajnoki ezüstérmes korábbi úszónő 2021 végén testi, lelki és szexuális bántalmazással vádolta meg egykori olimpikon, ügyvéd édesapját, Szilágyi Zoltánt, aki jogi úton próbált elégtételt venni. Úgy tűnik viszont, 

az apa mostanra letett ezen szándékáról: a lap megtudta, elállt az általa indított pe­rektől.

„Az édesapa az április 30-i tárgyaláson ejtette a vádat, ami azt jelenti, hogy megszűnik az eljárás. Az indoklása szerint 

nem azért állt el a vádtól, mert elfogadja Liliána szavainak a valóságtartalmát, hanem más okból... 

Az ügy így mindenesetre nyugvópontra került. Mivel Lililána jelenleg Mexikóban él, így aligha erőlteti tovább a jogi lépéseket Szilágyi Zoltán” – közölte a Blikkel Liliána ügyvédje, dr. Keviczki István.

Ahogy korábban megírtuk, Szilágyi Liliána Mexikóban él és dolgozik. A Blikk most hangsúlyozza: hogy mivel foglalkozik pontosan, azt Liliána nem közölte, ám a közeli ismerősei szerint 

szállodai takarítóként is dolgozik, mivel vélhetően ez is szükséges ahhoz, hogy fenntartsa magát.

Hozzáteszik: az egykori úszó az Instagram-oldalán jógaoktatóként és szabadúszó modellként utalt magára korábban. Feltűnő az is, emelik ki, hogy az általa posztolt fotókon már nem látható a vőlegénye, Zsombor.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nzoltan-818
2024. május 29. 19:48
Ez igen! Ez karrier! Ezért érdemes volt Amerikába menni, szállodát takarítani. DDD ! Mi lett volna, ha szigorúan betartotta volna az apja "embertelen" edzésterveit és nyert volna egy-két olimpiai ezüstöt, bronzot, netán aranyat is? Akkor számíthatna megérdemelten elismerésre és egy elfogadható életjáradékra. De valaki nagyon kiokította, hogy a zsarnok apát a MI TOO mozgalom harcos aktivistáival alaposan meg lehet büntetni és a fárasztó edzés és munka nélkül is lehet busás kártérítést kiperelni,... de hát az apa is ügyvéd volt!
GalGy
2024. május 29. 10:58
Ha itthon kellene takarításból megélni, mekkora balhét csinálna belőle!! De Mexikóban takarítani egész más....
Spiritmonger
2024. május 28. 18:16
Ha Liliána úgy döntött, hogy Mexikóban kurvul, akkor egészségére, tegye azt! Felnőtt ember, a saját testéről egyedül ő dönt, akárcsak arról, hogy kivel és milyen alapon szexel/takarít/modellkedik. Akinek ez nem tetszik, az így járt.
Kormánypárti2
2024. május 28. 17:55
Így is meg lehet nevezni a beszáradt cerka rendbehozását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!