Satufékezett, majd kiszállt balhézni a feldühödött sofőr

2024. május 30. 09:48

Ezzel egyébként 7 autót tartott fel.

2024. május 30. 09:48
null

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó

A Budapesti autósok egyik olvasójától származik az a felvétel, amelyet Gödöllőn, a 3-as úton, 2024. 05. 19-én, 10:22 perckor rögzítettek. Az érintett sofőr így emlékszik vissza a történtekre: „indultam zöld jelzésre, ami után nem sokkal egy vélhetően fontos dolog miatt siető autóstársam kb. két autónyi helyen kivágott mögülem és elviharzott, miközben én már szerettem volna sávot váltani, látva, hogy az enyémből kanyarodósáv lesz.

Agresszív vezetési stílusáról egy bizonyos ujjam felmutatásával adtam félreérthetetlen véleményt (nem, nem a hüvelykujjam volt).”

A másik sofőr ezt annyira zokon vette, hogy satufékezett, feltartva a forgalmat (legalább 7-8 autót), kiszállt, és nekiállt magyarázni a mutogató sofőrnek.

Mivel ezúttal a mutatóujjammal folytattam a mutogatást a menetrögzítő kamerám irányába, és felemlegettem a rendőrséget, szerencsémre nem erősködött tovább és nem tett semmi meggondolatlant”

– fogalmazott az olvasó.

Az esetről készült felvételt megtekintheti itt:

 

 

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:39
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­­­k­­e­­l­d­ ­­a­ ­­s­­z­­­e­x­­i­­­ ­­p­­­u­­­n­­­c­­­i­m­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
Dunhill67
2024. május 30. 14:30
biztos bennem van a hiba,de nem értem a szitut...a fekete autó sietett,a kamerás nem,szabályos indulás a lámpától,egy lendületes előzés és sávmegtartás a "belsőben"....nem értem a "bemutatást"...mire fel?
2024. május 30. 12:51 Szerkesztve
Úgy szeretem ezeket a agresszív töketlen majmokat! Már szinte minden autóban van kamera, és ennek ellenére csak játszák az eszüket. Aztán mikor a rendőr utólag kérdőre vonja őket csak bőgicsélnek, hogy "rendőr bácsi jó leszek" !
Teréz Pitykéz
2024. május 30. 11:57 Szerkesztve
csüngőhasú zsírdisznó … barom! Kamerást sem értem miért mutogat …nem volt annyira veszélyes a dolog. Ettől még a jogsiját bedarálnám a dagadt baromnak, elfogadhatatlan hogy megáll mások előtt forgalmas úton …
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!