Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Orbán Viktor meglátogatta a legidősebb támogatóját, a 100 éves Marci bácsit (VIDEÓ)

2024. május 29. 15:45

Marci bácsit személyesen látogatta meg születésnapján a miniszterelnök.

2024. május 29. 15:45
null

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

A kormányfő a közösségi oldalán osztotta meg, hogy a századik születésnapján az otthonában látogatta meg a legidősebb támogatóját, Marci bácsit. Az idős férfi és családja nagy örömmel fogadták a miniszterelnököt, aki egy videót is megosztott a találkozásról. 

Száz év nagy idő. Isten éltessen, Marci bátyám!

– írta a Facebookon megosztott videóhoz Orbán Viktor. 

 

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:08
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­é­­k­­e­­l­­­d­­ ­­­a­­ ­­­s­­z­e­x­­i­­ ­­­p­u­n­­­c­­i­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
2024. május 30. 07:32 Szerkesztve
Szép volt fiúk, de a lányok is lélekkel közreműködtek!
Welszibard
2024. május 29. 20:24
Marci bácsi nemcsak hogy 100 éves, hanem még a keresztény hitét is becsülettel megtartotta és egyáltalán nem egy demens, mert hibátlanul, latin nyelven köszöntötte a miniszterelnököt (Laudetur Jezus Kristus). A régiek erre így feleltek: "- In aeternum, amen!" (Mindörökké, amen.)
Titi
2024. május 29. 19:12
Érdekes, amikor a vénasszonyok az alkoholista, tolvaj, gazember böszmét, és a kétajtós szekrényt ölelgetik, akkor nem vartyogtok. Az öreg egyáltalán nem tűnik demensnek. Veletek ellentétben, akik elfelejtették, mit műveltek a kommunisták, a libsik a hatalmuk alatt. Vagy ti akkor éltetek jól?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!