Horvátország
15:002024. június 19.
Albánia
Németország
18:002024. június 19.
Magyarország

„Önök a garanciái Magyarország függetlenségének” – Sulyok Tamás köztársasági elnök köszöntötte a magyar honvédeket

2024. május 21. 10:54

Ma van a magyar honvédelem napja.

2024. május 21. 10:54

Nyitókép: Dr. Sulyok Tamás Facebook-oldala 

A közösségi oldalán mondott köszönetet a köztársasági elnök a magyar katonáknak az alázatos és mintértékű szolgálataikért.

Önök esküjükhöz híven a garanciái Magyarország függetlenségének és a magyar emberek biztonságának

– jelentette ki Sulyok Tamás.

„Legyenek mindig példamutató emberfők a jövő generációik ellőt is” , mert a hazának még a békeidőkben is elkötelezetten szolgáló honvédekre van szüksége 

„Köszönöm tartásukat, köszönjük elhivatottságukat és legyenek méltó utódai a több mint 175 éve íródó hazai honvédelemnek! A hazáért mindhalálig!” 

zárta köszöntőjét a köztársasági elnök.

 

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. május 21. 18:54 Szerkesztve
Üres szavak, habsburgról újranevezett laktanyával Petőfi helyett, idegenlégiós gecikkel csádban, koszovóban. Nem volt elég tanulság sem Irak, sem Afganisztán a mocskos zsidó csicskáknak. Nem hont védenek. Zsidót szolgálnak a világ távoli sarkaiban is.
flesh ripper
2024. május 21. 17:57
Jó hacukája van a köztársasági elnök úrnak.
Mindenhova
2024. május 21. 16:46
T. Péter Egyáltalán nincs rendjén. A politikusok kavarják a szart, és a katonák az életük árán kénytelenek rendbe tenni. Egyetlen politikusnak sem szabadna beleszólnia a honvédség működésébe sőt! Rendre közülük kerülnek ki az árulók. Folyamatosan jössz 1848-al, csak azt nem tudod, h. a szopó kossuth kúrta el az egész szabadságharcot, többek közt az állandó belepofázásával a hadműveletekbe. Egy igazi balfasza volt a korának, aztán fogta magát elmenekült, de még visszakiabált, h. Görgeit elgáncsolja, megbélyegezze, ahelyett, h. elismerte volna, h. segg hülye volt a stratégiához. És... a műveletlen utókor még szobrot is állít neki, mindenfelé tereket neveznek el róla. Pedig szépen mondom, közel akkora szar volt, mint mondjuk Géza és persze a kicsifia Vajk, akinek most szent István néven kell szopkodni a faszát, még 1000 évvel a nemzetárulása után is.
no-orban
2024. május 21. 15:39
már tábornok lett? egy csúzlit el tud sütni legalább? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!