Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Mi most is a béke pártján állunk!

2024. május 30. 19:35

Történelmünk során mindig a jobboldal sodorta háborúba az országot, nem a baloldal.

2024. május 30. 19:35
Kunhalmi Ágnes
Kunhalmi  Ágnes
Kunhalmi Ágnes
Facebook

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„Történelmünk során mindig a jobboldal sodorta háborúba az országot, nem a baloldal. És mi most is a béke pártján állunk!”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken!

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magyarszo
2024. május 31. 16:47
Ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy Ágnesnek jött a birodalmi sms amiben a következő állt. Kedves Ágnes! Igaz, hogy eddig fegyverek és Magyar katonák küldését kellett erőltetnetek, de tudod, jön az EP választás és ezt most módosítjuk. Mondjátok azt, hogy mindezt nem akarjátok, mert ti háború ellenesek vagytok. Aláírás: Darth Manfred Vader. Ágnes válasza a következő. Kedves Darth Manfred Vader! Ha most ez fogom mondani, abból a választóknak azonnal világos lesz, hogy ez hazugság. Üdvözlettel: Ágnes. Mire a válasz sms a következő. Kedves Ágnes! Semmi gond, hisz ti úgy is hazudtok reggel éjel meg este, ez semmi azokhoz képest. Aláírás, Darth Manfred Vader.
makrancos-kata
2024. május 31. 16:30
Mondjuk inkább úgy, hogy a baloldal mindig akkor és úgy hagyta abba a háborút, amikor és ahogy nem kellett volna.
OneiroNauta
2024. május 31. 15:26
Ha összeszámolnánk a jobb- és a baloldali rezsimek okozta halálokat, abból rohadt rosszul jönne ki a baloldal, csak szólok...
OneiroNauta
2024. május 31. 15:22
Nem ez volt az, aki még egy rövid plakáton se tudott helyesen írni? Most már történész is lett?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!