Ausztria
ÉLŐ
Franciaország

Menczer Tamás: Ez nem a mi háborúnk, a kormány és a kormánypártok a béke pártján állnak (VIDEÓ)

2024. május 27. 15:05

Véleménye szerint Magyarországgal együtt az egész kontinenst bele akarják nyomni a háborúba, amiben mindent elveszíthetünk.

2024. május 27. 15:05

Nyitókép: Menczer Tamás Facebook-oldala

Ez nem a mi háborúnk, ebből ki kell maradnunk, a kormány és a kormánypártok a béke pártján állnak, június 9-én csak a béke, csak a Fidesz!” – írta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója hétfői Facebook-bejegyzésében.

Menczer Tamás a bejegyzéshez mellékelt videóban arról beszélt, hogy meg kellene kérdezni az embereket, el akarnak-e menni „Ukrajnába harcolni, esetleg meghalni? Ez az Ön háborúja?” – teszi fel a kérdéseket. 

Véleménye szerint az emberek egyértelműen azt mondanák, hogy „én nem akarok elmenni harcolni Ukrajnába, pláne nem akarok ott meghalni.” „Egy háborúban, amelybe bele akarnak nyomni és vinni az egész kontinenst, abban mindent elveszíthetünk. Ezt a történelemből is tudjuk jól” – fogalmazott a politikus.

Hozzátette, hogy egy háborúban „elveszíthetjük és el is veszítjük a fizikai biztonságot, a családok az egzisztenciát, házat, mindent, és ami a legfontosabb, a gyerekeink jövőjét, rosszabb esetben a gyerekeinket és az unokáinkat is. Ez a tét, amiről itt ma beszélünk. És ami június 9-én vár ránk, hogy helyes döntést hozzunk” – emelte ki Menczer Tamás.

(MTI)

 

 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. május 27. 20:12
Aki az orosz agresszor cinkosa,az mocskos hazaáruló! 🤮🤮🤮
II.baljoska61
2024. május 27. 17:38
Hazudtok rendületlenül.. Ti a muszkák pártján álltok, vagyis háborúpártiak vagytok...
mreinstand-2
2024. május 27. 17:10
El kell mondania még egymillió alkalommal, mert így tudja izgalomban tartani a fogatlan alkoholisták az, a gombákat és a jellemtelen nemzetelleneseket, akik biztosítják a csaló Orbán örök hatalmát.
kokrowatz-0
2024. május 27. 16:53 Szerkesztve
gondolom a szerbek által ezrével lemészárolt bosnyák civilek is úgy gondolták, hogy ez nem az ő háborújuk. a megtámadott fél általában így gondolja, de nincs választása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!