Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Málenkij biorobotok

2024. május 22. 22:15

Szijjártó Péternek mennie kell. Budapest az orosz titkosszolgálat előre tolt helyőrsége lett.

2024. május 22. 22:15
Batka Zoltán
Batka Zoltán
Népszava

Fotó: Szijjártó Péter Facebook-oldala

„Szijjártó Péternek mennie kell. És ez a legkevesebb, de egy magára valamit adó, valódi szuverén országban most egy mindenre kiterjedő nemzetbiztonsági vizsgálatnak kellene kideríteni, hogy is lehet az, hogy a külügyér ténykedése alatt Magyarország szuverenitása gyakorlatilag lenullázódott, Budapest az orosz titkosszolgálat előre tolt helyőrsége lett, a névleg magyar külpolitika pedig gyakorlatilag a hódító orosz birodalmi érdekek képviseletét jelenti az unióban és a NATO-ban.

Nem ritkán az euroatlanti integrációban érdekelt magyar nemzeti érdekekkel szemben. Nem túlzás: utoljára a Varsói Szövetség idején volt ilyen szoros az orosz gyeplő Magyarországon – Kádárék mentségére legyen mondva, hogy akkor egy cirka 200 ezres megszálló hadsereg állomásozott itt.

Nos, a vörös hadsereg 1990-ben távozott díszlépésben, viszont a jelek szerint az orosz titkosszolgálat az Orbánék által nyitva hagyott hátsó ajtón visszaszivárgott, és mára mélyen beépült a magyar kormányzatba. A magyar kormánypropagandát gyakorlatilag évek óta Moszkvából szerkesztik, az origo.hu és a Ria Novosznyi között mára csak annyi a különbség, hogy az origón több a csöcs.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:18
🍓 ️ ­­­É­r­t­­é­k­­­e­­­l­­d­ ­­­a­­ ­­­s­z­­­e­­­x­­­i­­­ ­p­­u­­n­­­c­­­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
kir2vik
2024. május 24. 08:48
Kár erőlködni. Még egyszer nem fog bejönni.
kalapali2
2024. május 24. 07:22
Rosszul fizetik a népszavás újságírókat. Tegnap csak egy rojtosnyakú póló jutott Batkának. Úgy ment kormánytájékoztatóra mint egy napszámos maltert hordani. Igénytelen prosztó!
Ma is bukik a Zorbán...
2024. május 24. 07:02
FaBatkát sem ér, aki a hírhedt bolsevista gyűlölet- és szennylapban firkál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!