Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Macskafogó Kft.: saját cége okozhat fejtörést Juhész Péternek

2024. május 24. 12:17

Az ötödik kerületi baloldali polgármester-jelölt májusban nem szerepelt a köztartozásmentes adózók listáján.

2024. május 24. 12:17
Juhász Péter

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

A belvárosi polgármesterségre ácsingózó Juhász Péter tucatnyi cége közül számos kényszertörléssel végezte, egyes vállalkozásai ellen rendszeresen végrehajtásokat rendeltek el – írja a Magyar Nemzet.

A politikus egyik legújabb cége a Macskafogó Kft., amely az elmúlt években nem mutatott fel árbevételt, üzleti tevékenységet nem folytatott, és mindössze egy főt foglalkoztat.

A cég 2023 áprilisában került Juhász tulajdonába, és még egy év sem telt el, máris megjelentek nála a végrehajtók.

Először 2024 januárjában, majd áprilisban foglalták le vagyoni részesedését a vállalkozásban az Opten cégadatbázis adatai alapján. 

Juhász Péter májusban nem szerepelt a köztartozásmentes adózók listáján.

Ezek az információk komoly kérdéseket vetnek fel Juhász Péter pénzügyi helyzetével és kampányfinanszírozásával kapcsolatban. A honlapján megtalálható kampányelszámolás nem túl részletes, a költségsorokon szereplő összegek semmilyen más dokumentummal nincsenek alátámasztva.

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:09
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­é­k­­e­­­l­­­d­ ­­a­ ­­­s­­z­­e­­­x­i­ ­p­­­u­n­­­c­­i­­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
2024. május 27. 13:33 Szerkesztve
Juhász Péter egy olyan megélhetési politikus, aki nem tud megéllni a politikából, de azért kitartóan csinálja. Sunyi is, hazudik is, gyűlölködik is, mégsem megy vele semmire. Jobb lesz, ha felkeresi Schmuck Andort némi tanácsért, hogy hogyan kell átállni szívügyekre, párkapcsolati bonyodalmakra, idősotthonokra és nyakkendő gyűjteményre.
Perczel Éva
2024. május 24. 13:24
Azért az nagyon fura lenne, ha a papíron nem nőverőnek, rendet szerre váltónak (rendszerváltónak) nem lenne más ellenfele, csak saját maga.
buckafej-2
2024. május 24. 12:22
Budapestieknek jó lesz. (a lá "Pistának jó lesz")
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!