Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Macron szóvivője szerint azért kell NATO-csapatokat beküldeni, hogy kiváltsák a nem harcoló ukrán csapatokat

2024. május 23. 10:44

Menczer Tamás elmondta, hogy ezzel „egy újabb vörös vonalat, léptek át”.

2024. május 23. 10:44

Nyitókép: Gabriel Kuchta/Getty Images

„Aki azt mondja, hogy ma Európában nem a háború vagy béke kérdése a legfontosabb, az egészen egyszerűen hazudik” – mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán csütörtökön közzétett videóban, amely egy részlet az M1 aktuális csatornának adott interjújából.

Menczer Tamás kijelentette, hogy nyilvánvalóan a legfontosabb téma és kérdés ma az, hogy háború felé megy Európa vagy béke felé.

Hozzátette, hogy a „legfrissebb és legdurvább” hír szerint Emmanuel Macron francia elnök pártszóvivője arról beszélt, hogy NATO-csapatokat kell küldeni Ukrajnába, amit - tudomása szerint – még senki nem mondott korábban.

Újabb drasztikus kijelentés

„Arról már beszéltek, hogy be kell küldeni nyugati csapatokat, különösen, ha az oroszok áttörik a frontot, ezt mondta a francia elnök is, meg Joe Biden emberei is mondták, meg mások is mondták, de hogy NATO-csapatokat kell beküldeni, ilyet tudomásom szerint még senki nem mondott, ez egy újabb vörös vonal, amelyet átléptek, esetünkben a francia elnök szóvivője, és

azt mondta, hogy azért kell NATO-csapatokat beküldeni, hogy kiváltsák a nem harcoló ukrán csapatokat, hogy azok el tudjanak menni a frontra”

– fogalmazott a kommunikációs igazgató.

Menczer Tamás szerint a NATO-csapatok beküldése az első lépés, a második pedig az lenne, hogy „ha már ott vannak a NATO-csapatok, akkor harcoljanak is egy kicsit”.

Ha oda a NATO-csapatok bemennek, az egyet jelent a NATO és Oroszország konfliktusával, ami meg egyet jelent a harmadik világháborúval.

Tehát, jó lenne, hogyha ilyen iszonyú felelőtlen mondatokat senki nem mondana. NATO-csapatokat akarnak beküldeni. Mi ellen tudunk menni és ellen tudunk tartani június 9-én a választás során” – hangsúlyozta a politikus.

A megosztott videó alatti hozzászólásában Menczer Tamás azt írta: „megvédjük Magyarország békéjét és biztonságát!” Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz! – tette hozzá.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:15
🍓 ️ ­­É­r­t­­­é­­k­­­e­­­l­­d­­ ­­­a­­ ­s­­z­­­e­­x­­­i­­­ ­p­u­n­­c­­i­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
Patika
2024. május 24. 19:25
A jólfésült Macron kisfiú anyját meg azért kellene a kuplerájba beküldeni, nehogy qrvának nézzék.
wyatt83
2024. május 24. 01:33
"azért kell NATO-csapatokat beküldeni, hogy kiváltsák a nem harcoló ukrán csapatokat" en meg mondom a masik oldalat, hogy azert nem kell nato csapatokat kuldeni, mert semmi kozuk ukrajnahoz! aki ezt nem birja felfogni az takarodjon a frontra, es mutassa meg mennyire akarja segiteni ukrajnat!
polárüveg
2024. május 23. 16:56
Hát persze. Az ukrán férfiak milliói elmenekültek a rájuk provokált háborúból, de más országok fiai menjenek oda meghalni az ukrán szuverenitásért (értsd: a multicégek ukrajnai tulajdonáért meg a fegyvergyártók profitjáért) a nem NATO-tag és nem EU-tag korrupt Ukrajnáért. Macron úr is meghalna Ukrajnáért? Legyen minden további háborúskodást pártoló vagy háborút fokozó ötletelő büntetése: 24 órán belül átadni őt az ukránoknak 6 hónap frontszolgálatra! Amikor visszatér, akkor újra beszéljünk az ötletéről. Ja igen, hab a tortán. A háború előtt a háború nélkül is összeomlás előtti állapotban volt az ukrán állam. Persze, ezt illetlen dolog kibeszélni, mint a segélyek és fegyverek részbeni eltűnését is. Egy gyógymód lehet csak erre: Ukrajnát az EU-ba, NATO-ba! Ez a legkevesebb, amit tehetünk! :) (u.i.: Ugyanitt északolasz, londoni és egyiptomi luxusingatlanok kiadók. Oroszoknak is!) Isten óvja az ukrán népet és Európa minden népét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!